Janine

Niet tevreden

Reactie Buitenbart:

Beste Janine,
Beste Janine,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Helemaal vanwege het feit dat klanttevredenheid hoog bij ons in het vaandel staat. Graag verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch (038 - 333 33 79) als per mail (verkoop@buitenbart.nl). Op deze manier hopen wij uw onvrede weg te kunnen nemen en een positieve indruk achter te kunnen laten van ons bedrijf.
Hartelijke groet,
Team Buitenbart

m. geijtenbeek

Buitenbart heeft mij prima geholpen, levering was niet ok en is buitengewoon goed opgelost

Van de Graaf

Prettig contact en mooie stenen. Reageren vlot bij vragen en komen het netjes afleveren. De stenen moeten nog gelegd worden, dus ik ben benieuwd!

Johan Dijkstra

Uitstekend

M v d Plas

Zeer snelle en goede levering van de tegels,goede chauffeur die met een wagen van 16 mtr bij ons in een doodlopende straat het materiaal bezorgde!

Joshua Sawal

Prima, personeel staan je goed te woord en helpen je ook goed op weg. Dat maakt dat je dan weer goed voorbereid bent. Top.

Andre Kouwen

Goed en overzichtelijk.

Marc

Vriendelijk, professioneel en goede prijs

Bosch

Bestellen muurstenen

Ton Joling

Goed, perfecte levering op tijd.