Roy Snabilié

De informatie en inlichtingen over de materialen was bijzonder goed. De communicatie over de te leveren materialen vind ik niet voldoende. Juist wij besloten vroegtijdig de bestelling te doen en te... De informatie en inlichtingen over de materialen was bijzonder goed. De communicatie over de te leveren materialen vind ik niet voldoende. Juist wij besloten vroegtijdig de bestelling te doen en te betalen om eventuele onvolkomenheden recht te kunnen trekken. De materialen zijn op het laatste nippertje geleverd. Daar word je zenuwachtig van. Niet meer doen.

Reactie Buitenbart:

Beste Heer Snabilié,
De materialen zijn op de afgesproken leverdag gebracht.
U heeft 2 dagen voor het leveren een e-mailbericht ontvangen met het tijdvak.
Wellicht is dit bericht niet...
Beste Heer Snabilié,
De materialen zijn op de afgesproken leverdag gebracht.
U heeft 2 dagen voor het leveren een e-mailbericht ontvangen met het tijdvak.
Wellicht is dit bericht niet aangekomen, dit zouden we graag van u terughoren.
Dan kunnen we kijken of alles juist werkt!
We horen graag van u!
Team Buitenbart

Tegels snel geleverd! Goed advies gekregen.

Vriendelijk en goed!

Franziska

Heel bedankt - de bestelling van de VT Wonen tegels werkte heel goed.

Darwin

Prima zaken gedaan en snel afgehandeld.
Info op de site is voor verbetering vatbaar.
Onze tegels stonden bv niet vermeld op de site.

Reactie Buitenbart:

Beste Darwin,
De tegels die je besteld hebt stonden inderdaad niet op onze website vermeld.
We gaan dit z.s.m. aanpassen. Hartelijk dank voor de tip!
Geniet van je nieuwe tuin,...
Beste Darwin,
De tegels die je besteld hebt stonden inderdaad niet op onze website vermeld.
We gaan dit z.s.m. aanpassen. Hartelijk dank voor de tip!
Geniet van je nieuwe tuin,
Team BuitenBart

Emiel, Carola

Een goed bedrijf. ze denken goed mee. en willen het mooiste resultaat voor de klant

Goede ervaring.

Goede ervaring.

Per email goed geholpen en het bedrijf denk met je mee. Daarna stenen keurig optijd geleverd. Chauffeur belde keurig een dag van te voren en de dag zelf werden de stenen op de juiste plek neer gezet.
Eenmaal alles gelegd ziet alles er top uit.

Klaas-Jan

We waren de materialen snel nodig. Jelmer wist te regelen dat alles nog de zelfde week geleverd kon worden. Daarnaast was er goed overleg tussen de stratenmaker en Jelmer, dat scheelt veel geregel.... We waren de materialen snel nodig. Jelmer wist te regelen dat alles nog de zelfde week geleverd kon worden. Daarnaast was er goed overleg tussen de stratenmaker en Jelmer, dat scheelt veel geregel. Super service voor een nette prijs!

Ayhan

Via Marktplaats ben ik bij Buitenbart terechtgekomen, alles ging goed. Van app`pen via de site tot het maken van de afspraak bij de zaak in Ijsselmuiden. Met 4 dagen had ik de tegels op de stoep !... Via Marktplaats ben ik bij Buitenbart terechtgekomen, alles ging goed. Van app`pen via de site tot het maken van de afspraak bij de zaak in Ijsselmuiden. Met 4 dagen had ik de tegels op de stoep ! Zeker een aanrader en ga het ook delen met de mensen in mijn omgeving.