Vertrouwd en vriendelijk alsof we elkaar al tijden kennen.
Bal
Via mondelinge reclame in contact gekomen met bestratingsbedrijf Buitenbart. Ons bezoek hebben wij als zeer prettig ervaren, veel kennis en vakkundig advies waarin goed is meegedacht naar de...Via mondelinge reclame in contact gekomen met bestratingsbedrijf Buitenbart. Ons bezoek hebben wij als zeer prettig ervaren, veel kennis en vakkundig advies waarin goed is meegedacht naar de mogelijkheden in onze wensen. Materialen zijn netjes volgens afspraak geleverd en de bestrating in de tuin is superstrak en top gelegd. Gewoon of het een foto uit een magazine betreft!! Ook na afloop is alles weer opgeruimd en nagecontrleerd door Bart zelf. Een besliste aanrader. Top service, top kwaliteit en top personeel vakkundig en zeer beleeft!
Hoekstra
Slechte informatie over de steen krijg nu al vlekken op deze dure steen
Bert ten Hove
Onze ervaring met dit bedrijf is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
De bestelling is goed verlopen
Jan peter
Alles zeer geordend op gesteld en super klantgericht
Wemer
Super
Fam. Bastiaannet
Je word hier goed geholpen en ze zijn niet duur.
Rutger
Zeer tevreden. Heel klantgericht. Denken graag mee in oplossingen.
Sander Leeffers
Wat een super service. Ze denken met je mee, maken je beslissingen makkelijker. En ze leveren erg snel!