Jos Dolleweerd

Gekregen wat men heeft gekocht, en een goede service

Snel geholpen met vragen

Wim van Dis

Goed product

Lieke van Huisstede

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, goed verpakt, waar voor mijn geld.

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Zou graag een factuur ontvangen van mijn bestelling, maar nog niets ontvangen.

Reactie Buitenkado.nl:

Ik zie dat je op zaterdag 1 januari inderdaad via onze chatbot hebt gevraagd om een factuur. Naar aanleiding hiervan heeft mijn collega Anouk op maandag 3 januari via mail gevraagd om wat meer... Ik zie dat je op zaterdag 1 januari inderdaad via onze chatbot hebt gevraagd om een factuur. Naar aanleiding hiervan heeft mijn collega Anouk op maandag 3 januari via mail gevraagd om wat meer informatie (besteladres en wat er besteld is) zodat ze de factuur kon opzoeken. Ik zie dat hier helaas geen reactie meer op is gekomen vanuit jou. Kan het zo zijn dat je vergeten bent om te reageren op onze mail, of is er iets anders mis gegaan? We hebben inmiddels de factuur voor je gevonden en deze via mail opgestuurd. Nog veel plezier gewenst met je tent!

Annelies

Geweldige service!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik zocht voor mijn buitenlessen met spoed een tent. Snelle reactie per mail en kon de tent gelijk ophalen. Werd de doos ook nog netjes met 3 man in de auto getild. Super service! De tent voldoet aan... Ik zocht voor mijn buitenlessen met spoed een tent. Snelle reactie per mail en kon de tent gelijk ophalen. Werd de doos ook nog netjes met 3 man in de auto getild. Super service! De tent voldoet aan alle verwachtingen!

Charles Saffrie

Goede communicatie en snelle en goede levering

Beschrijf hier uw ervaring

Eerste indruk is gelijk goed.

Cees Ruitenburg van

Super!

Beschrijf hier uw ervaring

Echt een prima partytent. Uitstekende kwaliteit én service! Zeker aan te bevelen.

Daniel Post

Duidelijke website, snelle levering (dag later al in huis)

Beschrijf hier uw ervaring

De partytent is goed, we zijn er blij mee!

Lars Van Pelt

Slecht!!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer trage reactie. Absoluut geen aanrader. Defecte goederen gekregen en je moet het terugsturen voor eigen kosten

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi Lars, we vinden het heel vervelend dat je een kapotte lichtslang hebt ontvangen. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk op te lossen. Ik begrijp in dit geval niet helemaal waarom je aangeeft... Hoi Lars, we vinden het heel vervelend dat je een kapotte lichtslang hebt ontvangen. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk op te lossen. Ik begrijp in dit geval niet helemaal waarom je aangeeft dat wij erg traag reageren. Ik zie dat je op 1 december melding hebt gedaan van het defect. Wij hebben je dezelfde dag 2 opties gegeven om uit te kiezen, daar heb je op 2 december op gereageerd en op 3 december heb je alle informatie ontvangen om het product kosteloos retour te sturen. Dat je zou moeten terugsturen voor eigen kosten is een misverstand. Wij betalen uiteraard de verzendkosten als je iets naar ons terug moet sturen omdat het kapot is. Als het goed is, is het aankoopbedrag inclusief verzendkosten op 9 december teruggestort op je rekening. Mocht hier iets bij zijn misgegaan, dan hoor ik het graag.

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Positief. Snelle ophaling. Alles stond netjes klaar. Prachtige tent en heel stevig.