Voldeed aan beschrijving

Ingrid Coopmans

Eigenlijk duur,kleinere doek duurder dan grotere elders zag ik ?

Duur

Reactie Buitenkado.nl:

Hallo Ingrid, jammer dat je niet tevreden bent over de prijzen van onze schaduwdoeken! Voor de kwaliteit die wij leveren (200 gr/m2 HDPE, RVS ringen, dubbelgestikt etc) zijn wij nog geen betere... Hallo Ingrid, jammer dat je niet tevreden bent over de prijzen van onze schaduwdoeken! Voor de kwaliteit die wij leveren (200 gr/m2 HDPE, RVS ringen, dubbelgestikt etc) zijn wij nog geen betere prijzen tegengekomen. In een bijzondere maat als de 3x3,5 meter die jij hebt besteld, is over het algemeen zelfs alleen maatwerk verkrijgbaar, wat betekent dat de prijzen vaak wel 5 keer hoger liggen. Hopelijk ben je alsnog tevreden met het ontvangen schaduwdoeken en ga je er nog veel plezier aan beleven!

Lisa

Voldoet aan al je verwachtingen, goede service.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer tevreden en betrouwbaar.

Ilse Jannink

Zeer goede tenten!

Beschrijf hier uw ervaring

Super service en prachtige kwaliteit

EM Tromp

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen, dus even getwijfeld of de bestelling goed was gegaan. Verder tevreden met wat ik heb ontvangen.

Reactie Buitenkado.nl:

Wat vervelend dat je geen bestelbevestiging hebt ontvangen! Ik zie dat deze wel is verstuurd, maar misschien is deze in een spamfilter blijven hangen? Veel plezier gewenst met je aankoop!

Rick Wever

Beschrijf hier uw ervaring

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending. Voldeed aan de beloften.

Eric Breidenbach

Niet zo goed

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hebben de stertent bij u besteld, echter was deze voor ons bedrijf en niet privé. hiervoor moest de naam op de factuur aangepast worden, voor de rest niets. Dit was niet mogelijk. Na telefonisch... Wij hebben de stertent bij u besteld, echter was deze voor ons bedrijf en niet privé. hiervoor moest de naam op de factuur aangepast worden, voor de rest niets. Dit was niet mogelijk. Na telefonisch contact waren we overeen gekomen om de bestelling te annuleren om vervolgens opnieuw de bestelling te plaatsen. vervolgens kregen we twee stertenten geleverd. Wel hebben we twee keer via de site besteld en dus twee keer afgerekend.(2x €282,90) Wederom telefonisch contact gehad en overeen gekomen om één bestelling te weigeren. zo gezegd zo gedaan, vervolgens kregen we een mail met de vraag: wat moet er met de stertent gebeuren die geweigerd is? Nadat jullie ons telefonisch niet te pakken kregen hebben wij u een mail gestuurd dat deze gecrediteerd moest worden. Dit is helaas tot op heden niet gebeurd. Ik heb de tent op 5 augustus besteld. Ervaring is niet als prettig te omschrijven.

Reactie Buitenkado.nl:

Beste Eric, wat vervelend dat er het een en ander mis is gegaan bij je bestelling(en). Dit is inderdaad niet zoals je van ons mag verwachten. Ik zie dat het geld op de dag dat je deze beoordeling... Beste Eric, wat vervelend dat er het een en ander mis is gegaan bij je bestelling(en). Dit is inderdaad niet zoals je van ons mag verwachten. Ik zie dat het geld op de dag dat je deze beoordeling schreef werd teruggestort op je rekening. Ik ga er daarom vanuit dat een en ander nu allemaal is afgerond. Ik heb met mijn collega's besproken dat we dit een volgende keer beter moeten doen (naam gewoon wijzigen op factuur of anders in ieder geval direct geld terugstorten). Onze excuses. Mocht je nog een keer bestellen, dan hoop ik dat we je negatieve ervaring van deze keer goed kunnen maken.

Jurgen.vanhove

Positief

Besteld en prima kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd, mooi product. Kleur zoals beschreven voor een mooie prijs!!

Anita Souer

Prima zeer tevreden en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en goede keuze qua lengtes en breedtes het was snel besteld en geleverd ideaal had het via een vriendin en die zijn ook tevreden