Rowdy de Bever

Niet compleet geleverd. Liegen daar over. Andere krijgen het gemiste onderdeel wel

Beschrijf hier uw ervaring

Garantie wordt niet gegeven zoals het zou moeten. Er wordt een uitweg gekozen.

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Rowdy, jammer dat je niet tevreden bent over onze garantie / service. Je hebt bij ons vorig jaar een kamado gekocht. Zoals toen uitgelegd kwam die kamado uit een zending zonder dempers op het... Hi Rowdy, jammer dat je niet tevreden bent over onze garantie / service. Je hebt bij ons vorig jaar een kamado gekocht. Zoals toen uitgelegd kwam die kamado uit een zending zonder dempers op het deksel. Dit omdat Auplex (de fabrikant) het idee heeft dat deze dempers geen toegevoegde waarde hebben. Wij hebben met verschillende kamado's getest en zijn het hierin met Auplex eens. Desalniettemin heeft Auplex besloten om de kamado's dit jaar weer met demper te leveren, waarschijnlijk na vragen hierover van ons. We hebben dus absoluut niet gelogen tegen jou toen we vorig jaar zeiden dat het onderdeel niet nodig was, daar staan wij nog steeds achter. Jammer dat je ons hierin niet gelooft.

Sanneke

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd! Artikel zoals verwacht.

A Kon

Zeer correct

Beschrijf hier uw ervaring

ondanks mijn fout is alles uitstekend geregeld

Maaike Brederode

Goed, betrouwbaar bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

De partytent die ik had besteld leek al eens gebruikt. Ik heb toen diverse foto's gemaild naar buitenkado. Ik kreeg al heel snel antwoord, het werd erg goed en snel opgepakt en naar volle... De partytent die ik had besteld leek al eens gebruikt. Ik heb toen diverse foto's gemaild naar buitenkado. Ik kreeg al heel snel antwoord, het werd erg goed en snel opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Ik zou er gerust een tweede keer bestellen wetende dat de service erg goed is.

Ad Vogels

Netjes en snel

Beschrijf hier uw ervaring

2 dagen na bestelling product al binnen, ziet er ook heel netjes uit.
2 dagen na bestelling product al binnen, ziet er ook heel netjes uit.
Enigste opmerking, de beschrijving voor het in elkaar zetten van de "voet" voor de kamado was niet de juiste beschrijving van de voet die geleverd is.

Maxim

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk personeel, erg behulpzaam en flexibel bij het oplossen van een leveringsprobleempje.
De Kamado ziet er degelijk uit, overal RVS onderdelen en ziet er gewoonweg prachtig uit. Heel tevreden mee.

Erik

Goed!

Snelle service!

Jennifer

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne snelle levering en super blij met de partytent die zonder problemen in 15 minuten op staat & met dezelfde snelheid weer is ingepakt!

Marjolein Schuilenga

Top

Beschrijf hier uw ervaring

Perfect , volgende dag in huis makkelijk te bevestigen

Martijn Rusman

Prima bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Product telefonisch even laten omschrijven, online besteld en 2 dagen later geleverd. Voldoet meer dan goed aan de omschrijving. Betreft Partytent 2x2 Easy up