Daniëlle Sebregts

Goed en vriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kon mijn bestelling snel ophalen en een onduidelijkheid werd ter plekke onmiddellijk opgelost.

Godelieve Stevens

Het regende niet zondag ll.maar het goot water,maar het bleef wel droogonder het zeil.er werd regelmatig tegen het inzakkende dak geduwd om het overtollige water er af te gutsen.

Beschrijf hier uw ervaring

Misschien moeten er binnen in meer elastiekjes aangebracht worden om het zeil sterker aan te spannen .of in het midden op de langste zijde nog een poot toevoegen . Doordat er maar twee zijden ,-een... Misschien moeten er binnen in meer elastiekjes aangebracht worden om het zeil sterker aan te spannen .of in het midden op de langste zijde nog een poot toevoegen . Doordat er maar twee zijden ,-een korte en een lange- werden aangebracht waaide het korte zeil voortdurend open. Daarom zal ik in dat korte zeil zelf gaten maken zoals in schoenen, maar hier in de Veltroni , waardoor dan op ongeveer om de 30 cm een draad door de gaatjes langs de poten kan gedraaid worden. Ik heb ook 4 plastieken steunen gevuld met water rond de poten gezet tegen de windvlagen. Al bij al les heeft de tent toch stand gehouden en het overleefd.

Natascha Nikerk

Helder

Beschrijf hier uw ervaring

Door middel van de meethulp kreeg ik binnen 5 minuten de maat door die ik moest bestellen. Direct besteld en de volgende dag al in huis.

Prima alleen de verzending door DPD is waardeloos.

Beschrijf hier uw ervaring

Slechte service, gewoon niet afleveren terwijl we er op zaten te wachten.

Ziet er goed uit

Beschrijf hier uw ervaring

Heb een rechthoekig schaduwdoek besteld.
Alleen jammer dat deze aan de zijkanten rond loopt naar de uiteinden, en niet recht zoals rechthoek hoort te zijn.

Eric Brouwer

Niet goed

Beschrijf hier uw ervaring

Het bestelde product voldeed in het geheel niet aan redelijke kwaliteitseisen.
Het personeel is wel vriendelijk, maar kan kwaliteit van producten natuurlijk niet verbeteren.

Martin van Deventer

Beschrijf hier uw ervaring

De 2 uitschuifbare poten in het midden blijven niet maximaal omhoog zitten, maar schuiven tot de helft terug, waardoor bij regen er waterzakken ontstaan!
Met tape heb ik de poten moeten...
Met tape heb ik de poten moeten vastzetten……
Het frame is verder van prima kwaliteit.
De klittebanden op de zeilen mogen best wel wat breder.

The Hungry Dutchman

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Bestellen ging makkelijk en werd snel afgeleverd. Fijne webshop

Danilo Meijer

Perfect