Hans Schlamann

Uitstekend

Snel en degelijk

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Mooi produkt denk ik. Niet uitgevouwen maar in de beschrijving gelezen dat het te groot is. Hoge terugstuur kosten (7,95) . Kan ik het retourartikel van de week zelf bij jullie afleveren. Ik hoor... Mooi produkt denk ik. Niet uitgevouwen maar in de beschrijving gelezen dat het te groot is. Hoge terugstuur kosten (7,95) . Kan ik het retourartikel van de week zelf bij jullie afleveren. Ik hoor het graag wanneer dit mogelijk is. Mvg E de Beer

Reactie Buitenkado.nl:

Beste Emmeline,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado!
Het is geen probleem om het zelf te retourneren.
Beste Emmeline,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado!
Het is geen probleem om het zelf te retourneren.
Je kunt hiervoor een retourticket aanmaken op de website en deze meenemen als je het pakket komt terugbrengen.
Team Buitenkado

Doek goed, rvs bevestigingsmateriaal voor muur, slecht. Keilbout bevestiging geen traditionele keilbout. Geen handleiding, boren gat luister heel nauw, boor 10 mm te klein, moet je zelf opboren om... Doek goed, rvs bevestigingsmateriaal voor muur, slecht. Keilbout bevestiging geen traditionele keilbout. Geen handleiding, boren gat luister heel nauw, boor 10 mm te klein, moet je zelf opboren om dit type keilbout strak in het gat te krijgen en dan nog draait bout mee.

zie bij algemene indruk

Reactie Buitenkado.nl:

Goedemorgen,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado.
Wat vervelend dat het bevestigingsmateriaal niet naar tevredenheid is.
We stellen het op prijs dat je dit meedeelt en zullen dit...
Goedemorgen,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado.
Wat vervelend dat het bevestigingsmateriaal niet naar tevredenheid is.
We stellen het op prijs dat je dit meedeelt en zullen dit als verbeterpunt opnemen.
Fijn dat het doek naar goede bevalt en we wensen je veel plezier van je aankoop.
Team Buitenkado

Ger van W.

Prima product, Snel en correct geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Eerder een stuk duurder schaduwdoek aangeschaft met dezelfde kwalificaties. Ook gewicht 160gr / m2 was gelijk.
Ik was dus benieuwd of ik voor deze prijs eenzelfde kwalitatief stevig...
Ik was dus benieuwd of ik voor deze prijs eenzelfde kwalitatief stevig schaduwdoek zou ontvangen. Het antwoord is ja. Ben dus happy.

Joe Hutchinson

Heel positief

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, een betaalbare en goed product 👍👍👍👍

Alex Manders

Beschrijf hier uw ervaring

Goed geleverd en de bbq is erg mooi.

Eric Bakker

Beschrijf hier uw ervaring

Stertent besteld en afgehaald, tent gebruikt, prima! Leuk voor een zomers feestje!

Gerrit Langius

Goed bedrijf.

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelde artikel netjes en op tijd afgeleverd.

Bert Nieuwenhuis

Goed en correct

👍tevreden

Bert Hennink

Beschrijf hier uw ervaring

Party tent besteld en netjes op tijd afgeleverd en prima product