Elly Damen

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Na telefonisch contact online de partytent besteld 3 x 4,5m in zwart. Zelf op gaan halen in de loods en werkte prima. Tent heel mooi zonder foutjes en stond zo op. Aanrader!

Didier Nachtegael

Prima aankoop !

Beschrijf hier uw ervaring

Levering prima verlopen en schaduwdoek voldoet aan onze verwachting .
Levering prima verlopen en schaduwdoek voldoet aan onze verwachting .
Ze hangen al een 2 tal weken , stevige kwaliteit ,houd het zonlicht goed tegen en laat toch nog voldoende licht door , ik heb een open veranda van 8m x 3m met glazen dak en de 2 antracietkleurige doeken van 2,5m x 4m passen perfect en geven voldoende schaduw .
Bevestigingsmateriaal kan per set apart bijbesteld worden voor bevestiging in muur of hout ( 1 set voor 1 bevestigingspunt ), daar de palen van de veranda in aluminium zijn heb ik na enig on-line zoekwerk bij een doehetzelf zaak metalen plaatjes met een ring aangekocht en metaalvijzen om alles stevig te kunnen bevestigen ( misschien een tip voor Buitenkado om bevestigingssets voor metaal te voorzien in het gamma )
Plaatsing is een fluitje van een cent en alles hangt goed stevig vast .

Marieke Jacobs

Beschrijf hier uw ervaring

Eenvoudig bestellen en juiste product omschrijving

H Boersma

Primaen snel geleverd

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Kwaliteit en prijs goede verhouding,komt afspraken na ,snelle levering

Angela Spaans

Heel goed

Snel geleverd. Goede service. Kapot onderdeel was weer snel nageleverd

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Tent besteld op woensdagmiddag, donderdag al in huis!

Correcte en snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Het geleverde product voldeed aan de verwachtingen.

SvdV

Goede prijs-kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

goede kwaliteit voor een prima prijs en snelle levering

H. v.d. Berg

Zeer duidelijke site,ruime keuze en zeer scherp geprijsd!!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn bestelling heel makkelijk kunnen bestellen door de duidelijke bestel methode op de site!! En de volgende dag in huis,en voldoet aan de verwachting!!! Prima zaak zou ik zeggen!!