Peter Geraets

els jacobs

Perfect

supermooi tentdak

Martin Karijo

Prima info over easy up tent op de site te vinden. Het viel me wel op dat ik een lichtstraal in de naad van mijn dak zag doorschijnen. Ben benieuwd als ik tent opzet met regenachtig weer.

Beschrijf hier uw ervaring

Woensdag rond 12:00 3x4,5 tent bestelt vrijdag half 3 in huis.

Gerrit

Duidelijk en overzichtelijk, prijs/kwaliteit verhouding prima!!

Beschrijf hier uw ervaring

Op korte termijn hadden we een partytent nodig. Buitenkado.nl heeft ons enorm geholpen. Per telefoon en per mail. Het was uitstekend!!

M Rotman

Beter en mooier dan verwacht

Beschrijf hier uw ervaring

Alles netjes en snel geleverd ben erg tevreden over de kwaliteit van het frame en het doek
Ook het frame is inderdaad zoals instructie filmpje makkelijk op te zetten .
Kortom zeer te...
Ook het frame is inderdaad zoals instructie filmpje makkelijk op te zetten .
Kortom zeer te vreden een aanrader.

Peter Damm

Super

alles prima

Melisa Angelica

GOED!

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk personeel aan de telefoon! Snelle reactie via mail!

jan post

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Snel in huis,goede prijs.

Henny Groenveld

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, nette service. Doos was wel beschadigd en open. Maar het geraamte was gelukkig niet beschadigd. Komt binnen als afzender Vinted.

L van Rijswijk

Van het bedrijf goed maar de verzending was een pijnhoop

Beschrijf hier uw ervaring

Het geleverde product is goed maar de levering was een puinhoop ik heb 3 keer bericht gehad van de vervoerder dat het er aan kwam en zonder bericht werd er niets geleverd tot drie dagen toe ik heb... Het geleverde product is goed maar de levering was een puinhoop ik heb 3 keer bericht gehad van de vervoerder dat het er aan kwam en zonder bericht werd er niets geleverd tot drie dagen toe ik heb verschillende keren gebeld maar werd met een kluitje het riet in gestuurd allemaal rot smoesjes ik wil best nog keer bij u bestellen maar dan moet ik weten wie de vervoerder is met dit vervoers bedrijf wil ik niets meer te maken hebben.