Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen

Cindy

Beschrijf hier uw ervaring

Levering ging moeizaam. Ik had van te voren extra gebeld voor afhaal omdat ik op die dag toch in Den Bosch was. Was geen probleem werd mij gezegd. Ik besteld wat denk je kon ik niet op de gewenst... Levering ging moeizaam. Ik had van te voren extra gebeld voor afhaal omdat ik op die dag toch in Den Bosch was. Was geen probleem werd mij gezegd. Ik besteld wat denk je kon ik niet op de gewenst dag afhalen en moest ik extra naar Den Bosch rijden want als nog verzenden was niet mogelijk. Na gebruik van de tent blijkt een naad los. Garantie?Nee want het zou hier noodweer zijn geweest. Echt niet en dat kunnen de 100 bezoekers op ons feest bevestigen. Komen ze met weer gegevens van weerstations die 30/40 km verderop liggen. Een eenmalige ervaring deze firma. Heb het gevoel dat er niks achter zit qua bedrijf.

Mooi stevig doek met stevige hoeken

Beschrijf hier uw ervaring

ik had het doek binnen twee dagen binnen

JC Oase

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

2 easy up partytenten besteld. Bestellen ging eenvoudig en tenten konden snel opgehaald worden. Tenten zijn van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bij het ophalen was het wel even zoeken waar we... 2 easy up partytenten besteld. Bestellen ging eenvoudig en tenten konden snel opgehaald worden. Tenten zijn van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bij het ophalen was het wel even zoeken waar we precies moesten zijn, de naam zou iets beter zichtbaar aangegeven kunnen worden bij het ophaalpunt. Verder zeer tevreden!

Peters

Goed en vlug geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Goede ervaring en vlug geregeld

Berry Breedveld

Prettig ,ook telefoniste erg geduldig

Goede service

Goed product

M Limbertie

Matig

Beschrijf hier uw ervaring

Belachelijk, moest zojuist 6,75 betalen om een paar schroeven retour te sturen die ik niet gebruikt had twv ongeveer 17 euro. Niet in verhouding. Daar ik echter niet mee wil doen met de wegwerp... Belachelijk, moest zojuist 6,75 betalen om een paar schroeven retour te sturen die ik niet gebruikt had twv ongeveer 17 euro. Niet in verhouding. Daar ik echter niet mee wil doen met de wegwerp maatschappij, heb ik toch gekozen om de schroeven terug te sturen.

P. Kraaijenbrink

Goed, maar.....

Beschrijf hier uw ervaring

Geen bestelbevestiging per email ontvangen een ook geen factuur ontvangen. Product wel netjes en op tijd geleverd.

Koos Sterenborg

Had iets gekregen wat ik niet besteld had
Direct gebeld
Werd gemeld bij de leiding
Kreeg een half uur later een berichtje dat ik het kon opsturen
Moest wel er voor betalen...
Had iets gekregen wat ik niet besteld had
Direct gebeld
Werd gemeld bij de leiding
Kreeg een half uur later een berichtje dat ik het kon opsturen
Moest wel er voor betalen krijg later dat weer teruggestort

Top service