Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Goed geholpen in de showroom en tent is erg praktisch

Bill Smeets

Goede prijs kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

De partytent en stertent die we bj Buitenkado kochten was vele malen goedkoper dan bij andere aanbieders. echter, bij ontvangst leek de kwaliteit van de producten zeer goed. ik ben dus benieuwd hoe... De partytent en stertent die we bj Buitenkado kochten was vele malen goedkoper dan bij andere aanbieders. echter, bij ontvangst leek de kwaliteit van de producten zeer goed. ik ben dus benieuwd hoe ze het zullen uithouden.
De haringen van de stertent bleken wel onmiddellijk veel te zwak: bij de eerste felle windbui gingen ze al vliegen en plooiden ze in twee. Deze moeten dus wel vervangen worden.

Henk Rosmalen

het was snel binnen

Margot Musiwa van Wijk

Snelle levering mooi product goede prijs

Beschrijf hier uw ervaring

zie boven, alles volgens afspraak

Netjes op tijd geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas, te klein besteld, maar simpel retour.

Yvonne De Ruiter

Goed.
Jammer dat er geen schaduwplek waren opgehangen in de showroom. Dan had ik een beter beeld gehad hoe het eruit zag.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mooi crème schaduwdoek.
De eerste kleur die ik had gekocht paste niet bij de rest van mijn tuin en steenkleur van het huis.
Snel omgeruild en spoedig binnen paar dagen geld al...
Mooi crème schaduwdoek.
Snel omgeruild en spoedig binnen paar dagen geld al teruggestort.

Mieke schapenboet

Doen wat ze zeggen

doen wat ze zeggen

Jan

100% Tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd. Artikel voldoet meer dan aan verwachtingen

Prima, maar service te veelbelovend

Beschrijf hier uw ervaring

Ik vind het erg slecht dat een bedrijf wat claimt op de website: voor 15.00 uur besteld, 99% zeker morgen in huis, het voor elkaar krijgt om er vervolgens 4 werkdagen over te doen. Schaduwdoek was... Ik vind het erg slecht dat een bedrijf wat claimt op de website: voor 15.00 uur besteld, 99% zeker morgen in huis, het voor elkaar krijgt om er vervolgens 4 werkdagen over te doen. Schaduwdoek was prima overigens, prijs-kwaliteitsverhouding goed!

Reactie Buitenkado.nl:

Goedemiddag,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado!
Goedemiddag,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado!
Jouw opmerking over de levering klopt helaas niet helemaal. Er is een verschil tussen verzenden en bezorgen. In 99% van de bestelling garanderen wij dat deze dezelfde dag wordt verzonden.
Fijn om te horen dat de kwaliteit goed bevalt en we wensen je dan ook veel plezier van je aankoop.
Met zonnige groetjes,
Team Buitenkado