R. D.

Goede webshop met een ruim assortiment en een goede service.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik wilde een partytent aanschaffen maar kon geen keus maken tussen de Pro Easy Up partytent en de Ultimate Easy up partytent.
Ik heb hierover via email wat vragen gesteld en kreeg vlot een...
Ik heb hierover via email wat vragen gesteld en kreeg vlot een antwoord.
Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Ultimate Easy Up partytent en deze is een aantal dagen na de bestelling afgeleverd.
Ik heb de partytent even vlot bekeken en het ziet er prima uit. Het doek is stevig en het frame ziet er solide uit.
Een daadwerkelijke test om deze partytent op te bouwen en uitvoerig te bekijken laat even op zich wachten omdat het op dit moment 29 graden buiten is.
Zodra de buitentemperatuur iets gezakt is zal ik de partytent gaan opbouwen.

Het zonnescherm is te klein

Beschrijf hier uw ervaring

2x5 m besteld. De uiterste uithoeken heeft misschien deze maten. De rest niet.

Kees Pronk

Goed product

John

Prima!!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede spullen snel geleverd.

besteld, snel geleverd

Henk de Jong

Goed!!

Goede informatie, telefonisch!
En volgens afspraak geleverd...snel en goed en stevig verpakt!

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb m’n bestelling na een week nog steeds niet ontvangen. Klantenservice aan de telefoon weet niks, geen informatie; je krijgt te horen het is druk, u moet wachten, terwijl op de website staat... Ik heb m’n bestelling na een week nog steeds niet ontvangen. Klantenservice aan de telefoon weet niks, geen informatie; je krijgt te horen het is druk, u moet wachten, terwijl op de website staat dat je je bestelling na 1 of 2 dagen kan ontvangen

Sas De Haan

Nog onduidelijk of we tevreden zijn

Beschrijf hier uw ervaring

1ste deel ( zijwanden) is geleverd maar 2de deel ( parytent) niet, elke keer krijgen we de melding dat het komt maar dan uiteindelijk niets..
Worden er wel wat moedeloos van.

Peter Draaisma Stukadoors en Afbouwbedrijf

Goed geregeld en precies, dank daarvoor

Beschrijf hier uw ervaring

Goede ervaring maar ik had in het verleden ook wel een goed gevoel over dit bedrijf gr Petrus Hessel

Marloes

Top

Beschrijf hier uw ervaring

Goede website, snelle levering en super goede klantenservice, dat laatste maakt voor mij het positieve verschil