Dick Havinga

Beschrijf hier uw ervaring

Ondanks het warme weer en enorme drukte toch schaduwdoek binnen paar dage geleverd.

Pfff

Beschrijf hier uw ervaring

De after-sales service is niet okay. Telefonisch niet bereikbaar en niet alle montage componenten in goede orde ontvangen. Moet volgende aankoop nog eens goed overdenken

Ben Janssen

Goed lopend bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

vanaf de bestelling tot het ophalen perfect!

Tonny Van den Bosch

Vrij goede indruk .

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling ophalen werd een dag later

Beschrijf hier uw ervaring

Prima product en goede levering

Sonja Heufkens

Netjes en snel geholpen

Beschrijf hier uw ervaring

Moest ff zoeken ..Miss beter aangeven met bordje van Buitenkado afhalen...stond een bordje maar doordat het groen wat hoog stond niet te zien

Alles ok wat betreft de bestelling.

Beschrijf hier uw ervaring

Alleen bij DPD liep er iets mis.Zij stuurden mail dat ze zaterdags kwamen leveren.Is niet gebeurd.Zag s'avonds op mail dat pakket in DPD depot was.Heb dan zelf gevraagd om het pakket maandag te... Alleen bij DPD liep er iets mis.Zij stuurden mail dat ze zaterdags kwamen leveren.Is niet gebeurd.Zag s'avonds op mail dat pakket in DPD depot was.Heb dan zelf gevraagd om het pakket maandag te leveren.Dit is dan uiteindelijk gebeurd.Is niet fout van buitenkado.nl maar van DPD.

Jolanda Peterbroers

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Vragen netjes en snel beantwoord, snel leveren. Alleen bestaat een doek van 250x 300 uit 2 delen. Dus een stuk van 300x200 en 300x50 Staat nergens vermeld.en kreeg als antwoord dat dit altijd zo... Vragen netjes en snel beantwoord, snel leveren. Alleen bestaat een doek van 250x 300 uit 2 delen. Dus een stuk van 300x200 en 300x50 Staat nergens vermeld.en kreeg als antwoord dat dit altijd zo is. Raar want op de site staat alles uit 1 deel. Volgens de website doen ze dit altijd met waterdichte doeken. Wat me vreemd lijkt want hij lekt dan op de naad.

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi Jolanda, bedankt voor je feedback! Een waterdicht doek bestaat inderdaad bijna altijd uit aan elkaar gestikte delen. Deze naad wordt dubbel afgewerkt waardoor hij eigenlijk nooit zal lekken.... Hoi Jolanda, bedankt voor je feedback! Een waterdicht doek bestaat inderdaad bijna altijd uit aan elkaar gestikte delen. Deze naad wordt dubbel afgewerkt waardoor hij eigenlijk nooit zal lekken. Gebeurt dit wel, dan komt dit doordat de 'open' kant van de naad naar boven staat, waardoor het water in de naad kan lopen. Dit los je op door het schaduwdoek om te draaien, zodat het water over de naad heen loopt.

Nog geen indruk.

Beschrijf hier uw ervaring

Ondanks contact met klantenservice om te vragen wanneer mijn aankoop geleverd wordt, nog niets ontvangen. Dus deze enquete is een beetje voorbarig!

Reactie Buitenkado.nl:

Heel vervelend dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Wij hebben te maken gehad met uitzonderlijke drukte en een storing in het magazijn. Hierdoor zijn verschillende bestellingen pas... Heel vervelend dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Wij hebben te maken gehad met uitzonderlijke drukte en een storing in het magazijn. Hierdoor zijn verschillende bestellingen pas (veel) later bezorgd dan de bedoeling was. Ik zie dat je bestelling gelukkig de dag nadat je deze beoordeling schreef is bezorgd. Hopelijk bevalt het schaduwdoek ondanks de vertraging, excuses voor het ongemak.

Op het moment niet goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas is het product nog niet geleverd

Reactie Buitenkado.nl:

Heel vervelend dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Wij hebben te maken gehad met uitzonderlijke drukte en een storing in het magazijn. Hierdoor zijn verschillende bestellingen pas... Heel vervelend dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Wij hebben te maken gehad met uitzonderlijke drukte en een storing in het magazijn. Hierdoor zijn verschillende bestellingen pas (veel) later bezorgd dan de bedoeling was. Ik zie dat je bestelling gelukkig de dag nadat je deze beoordeling schreef is bezorgd. Hopelijk bevalt je bestelling ondanks de vertraging, excuses voor het ongemak.