Dikke prima
Beschrijf hier uw ervaring
Prima producten, nette prijs, vlotte levering
Prima producten, nette prijs, vlotte levering
Product voldoet prima. Ik belde nog voor de levering. Het was erg druk, wat op zich goed is natuurlijk, maar toch is het dezelfde dag verzonden zodat wij eerder konden genieten. Dus naast het...
Keurige mailing en aflevering, jammer dat we niet even een mail kregen dat aflevering 10 dagen ging duren i.p.v 1-2 op site vermeld.
Alleen afdeling verzenden/uitleveren beneden wist niet dat we stonden te wachten op een pakket dat al klaar stond bij de deur, communicatie liep daar mis. De service was verder zo goed dat we het...
het schaduwdoek is van goed kwaliteit en met heldere instructie en ook met de nodige hulpmiddelen geleverd.
Ruime keuze in maten en aanbod in kleur. Makkelijk te bestellen, snelle levering.
Doek is stevig en voldoet aan alle verwachtingen
Zee vriendelijke te woord gestaan en erg behulpzaam , ik raad Buitenkado zeker aan , snelle verzending
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding van het schaduwdoek. Reden om hier te bestellen was ook de ruime keuze in de verschillende afmetingen en de kleuren.
eenvoudig bestellen, tel goed bereikbaar en klantgericht, en ook bij het ophalen een prima service en meedenkend met mij als klant
goede ervaring, geen aan of opmerkingen.