JH van den Kieboom

Mooi en stevig doek

Dirk Sempels

Goede kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en goede levering.

de Jong

Goede koop.

Blij met onze tarp

het is oke

Walda Arents

Beschrijf hier uw ervaring

Je krijgt waar voor je geld. Goede service. Levering duurde iets langer dan op de website staat maar komt door covid.

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk online te bestellen in de juiste maatvoering en de levering is snel en goed

Lena Baars

Goed product, slechte service

Beschrijf hier uw ervaring

Bestellen en bezorging gaat snel en makkelijk, maar heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld, dan ben je de sjaak. Nu reeds meer dan een week geleden op eigen kosten retour gestuurd, maar geen... Bestellen en bezorging gaat snel en makkelijk, maar heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld, dan ben je de sjaak. Nu reeds meer dan een week geleden op eigen kosten retour gestuurd, maar geen contact mee te krijgen. Ik bestel hier niet meer.

Reactie Buitenkado.nl:

Hallo Lena, wat vervelend dat er iets is misgegaan met je retourzending! Ik zie dat mijn collega direct na jouw mail van 31-05 wel heeft gereageerd, maar dat er daarna iets mis is gegaan met je... Hallo Lena, wat vervelend dat er iets is misgegaan met je retourzending! Ik zie dat mijn collega direct na jouw mail van 31-05 wel heeft gereageerd, maar dat er daarna iets mis is gegaan met je reactie. We gaan ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk alsnog een reactie ontvangt en dat je retourzending verwerkt wordt. Excuses voor de vertraging!

Jan Ketting

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie partytent gekocht, Goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede kwaliteit, netjes verpakt.
Bezorging duurde enige dagen, dit klopt niet met hetgeen op de website staat ‘voor 16u besteld, vlgnd dag in huis.