P Van wijk

Sinds overname slecht

Verkeerde party tent verkocht

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. In het verleden heb je bij ons ultimate easy up tenten gekocht. Dit keer heb je via de website een actie easy up tent besteld (aanschafprijs 1/3e... Jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. In het verleden heb je bij ons ultimate easy up tenten gekocht. Dit keer heb je via de website een actie easy up tent besteld (aanschafprijs 1/3e van de prijs van een ultimate). Ik heb begrepen dat je, toen je deze kwam ophalen, aan mijn collega in het magazijn hebt gevraagd of dit wel de goede tent was. Mijn collega heeft gecontroleerd of de tent die hij mee gaf de tent was die je via de website had besteld. Dit was het geval, dus hij is ervan uitgegaan dat je de goede tent kreeg. We vinden het vervelend dat nu blijkt dat de bestelde tent niet de tent was die je eigenlijk bedoelde, maar dit heeft niets te maken met een overname of het verkopen van een verkeerde tent. Je hebt immers zelf de verkeerde tent besteld. Zoals besproken kan je de ongebruikte tent komen omwisselen voor het juiste exemplaar, en een volgende keer helpen we je graag weer verder als je niet weet welke tent je moet bestellen.

Jan Jol

Alles goed geregeld .

Dos

Bedrijf met leuke artikelen

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend geholpen door Joyce!

N Dekker

Prima service

Snelle en correcte levering

mwm heuvel

goed

A. van den Hoorn

Beschrijf hier uw ervaring

Netjes op tijd goede sufferd ben te vreden

Hans Ekkerink

Behulpzaam,,maar deze keer minder

Goed. Volgens afspraak geleverd

Product voldoet aan verwachting

Johan Franken

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn bestelling is netjes de volgende dag geleverd.

Mieke Bos

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke en site, goede uitleg van het product en toebehoren. Ruim assortiment snelle levering en een zeer goede prijs.