Henk Kroon

Snelle levering goede spullen

Ineke Van Dijk

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Goede info en humor. Zeer snelle en correcte levering. Goed product

Maurits Barents

Ruim assortiment

Beschrijf hier uw ervaring

Ik was op zoek naar een schaduwdoek en bevestigingsmateriaal. Dit laatste was kennelijk niet te krijgen via de site. Daarop mailde ik. Ik kreeg te horen, dat het eind van de week weer via de site te... Ik was op zoek naar een schaduwdoek en bevestigingsmateriaal. Dit laatste was kennelijk niet te krijgen via de site. Daarop mailde ik. Ik kreeg te horen, dat het eind van de week weer via de site te bestellen was. Vrijdag probeerde ik het en helaas was het nog steeds niet mogelijk.
Daarop weer gemaild en kreeg ik te horen, dat ze inmiddels weer waren uitverkocht, maar dat het eind van de week of maandag wel weer mogelijk was.
Ik vind dit niet klantgericht. Het was netter geweest als de bestelling meteen was opgenomen en de artikelen waren verzonden wanneer voorradig.
Het doek heb ik wel besteld en werd prima geleverd.
Echter krijg ik daarna het verzoek om een positieve feedback online te geven en een negatieve feedback via e-mail.
Dat straalt ook geen transparantie uit.
Ik ben blij met mijn doek, maar hier bestel ik niet meer.

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat je ervaring met ons niet positief was. Op dit moment hebben we door de gevolgen van corona helaas te maken met leverproblemen voor (onder andere) de bevestigingsmaterialen. Hierdoor... Jammer dat je ervaring met ons niet positief was. Op dit moment hebben we door de gevolgen van corona helaas te maken met leverproblemen voor (onder andere) de bevestigingsmaterialen. Hierdoor krijgen we slechts kleine aantallen per levering binnen, terwijl de vraag extreem hoog is. Het kan hierdoor gebeuren dat er 's ochtends nieuwe voorraad op de site wordt ingeboekt, die 's middags alweer uitverkocht is. Helaas moeten we momenteel roeien met de riemen die we hebben, en dat houdt onder meer in dat we weinig voorraad hebben en geen personeelscapaciteit om je zelf op de hoogte te brengen als een product weer op voorraad komt. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn voor klanten, dus ik wil graag mijn excuses aanbieden voor deze situatie.
Wat betreft het feedbackverzoek ben ik bang dat je het anders hebt opgevat dan wij het bedoelen. Wij horen graag je feedback, of die nou positief of negatief is. Daar worden wij als bedrijf beter van. Wel stellen we het op prijs als je, in geval van problemen met een product of levering of anderszins, contact met ons opneemt. Wij kunnen dan eerst proberen om je probleem op te lossen, in plaats van dat je alleen een negatieve review plaatst waar je zelf eigenlijk ook niet beter van wordt. Mochten wij je probleem niet naar wens kunnen oplossen, dan staat het je uiteraard vrij om je ervaring met anderen te delen, maar we hopen dat je dit ook doet als we je probleem wel goed hebben opgelost.

Hulstijn

Veel fouten in de levering

Beschrijf hier uw ervaring

Ik zou zaterdag 1 mei de levering krijgen en vandaag kreeg 1 pakket van de 2 pakketten.... zucht.... De klant tegemoet komen met een gebaar zit er vervolgens ook niet bij. Erg spijtig; zeker omdat... Ik zou zaterdag 1 mei de levering krijgen en vandaag kreeg 1 pakket van de 2 pakketten.... zucht.... De klant tegemoet komen met een gebaar zit er vervolgens ook niet bij. Erg spijtig; zeker omdat ik dit niet verwacht had gezien de hoge klantbeoordelingen. Volgende keer toch maar via een Amazon o.i.d.

Reactie Buitenkado.nl:

Bedankt voor je feedback.
Bedankt voor je feedback.
Zoals telefonisch besproken geven wij op onze site aan dat in deze bijzondere tijden vertragingen kunnen optreden en bestellingen in 2 delen geleverd kunnen worden. Naar ons gevoel was hier ook begrip voor tot het moment dat wij aangaven dat wij hierdoor geen tegemoetkoming zouden geven op een toekomstige order. Vrij snel hierna werden wij met deze review geconfronteerd.
Klanttevredenheid komt naar ons idee voort uit het leveren van een goed product en meedenken met klanten/uiterste inspanning leveren als er iets niet loopt zoals gepland en niet uit het toekennen van extra korting bij een kleine vertraging waar vooraf voor gewaarschuwd is.

Coco

Top

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hadden bij twee paar vrienden de trampoline in 2 maten reeds gezien. Wij vonden het een prima trampoline voor de prijs. Ondanks dat je kan zien dat het geen A merk is, is hij wel sterk en... Wij hadden bij twee paar vrienden de trampoline in 2 maten reeds gezien. Wij vonden het een prima trampoline voor de prijs. Ondanks dat je kan zien dat het geen A merk is, is hij wel sterk en springt goed. Wij hebben dus de nieuwere versie besteld en wij zijn nog positiever dan we al waren. Deze nieuwere versie ziet er kwalitatief nog beter uit (denk bv aan het net dat met hoezen om de palen heen zit en daarmee bijvoorbeeld de buisbescherming tegen het weer op zijn beurt beschermt. Tevens is de rand met klittenband top, ondanks dat deze bij bevestiging net wat te strak lijkt te zijn. We hebben hem er wel om gekregen.).

Lucy Van Dorst

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering. Waren eerst wat sceptisch over de kwaliteit, de stof voelde stug en plasticachtig. Maar eenmaal opgehangen super blij, licht en water doorlatend maar zorgt zeker voor schaduw! Wij... Snelle levering. Waren eerst wat sceptisch over de kwaliteit, de stof voelde stug en plasticachtig. Maar eenmaal opgehangen super blij, licht en water doorlatend maar zorgt zeker voor schaduw! Wij hebben de witte.

Sanne Smit - van Coesant

Mooie trampoline voor een leuke prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Product kwam snel, alles klopte.

Henry Berkt

Goed product en netjes geregeld

Stef Viveen

Zeer slecht

BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!
Ter illustratie, er is LETTERLIJK GEZEGD: "Wij zijn ooit begonnen met de insteek dat we met zo weinig mogelijk overhead en kosten een zo goed mogelijk product, voor de scherpste prijs van Nederland, willen leveren. Bij die insteek hoort een bepaald service level." Oftewel, verwacht GEEN klantvriendelijkheid als je hier wat bestelt!

Bestelling geplaatst op een donderdag. Zes (!) dagen later, hoor ik voor het eerst van Buitenkado.nl dat het product niet op voorraad is ookal gaf de website aan van wel. Een probleem met het verwerken van de order kan zich altijd voordoen, maar dat ik hier pas zes dagen na bestelling voor het eerst over wordt geinformeerd vind ik niet netjes! Vervolgens wordt er geen enkele moeite gedaan om mij ook maar enigzins tegemoet te komen. Sterker nog, er worden allerlei excuses verzonnen.
Ik heb aangegeven de order te annuleren

Beste Stef,
Jammer dat je op deze manier onze reactie uit z'n verband trekt. Daarom hierbij onze kant van het verhaal.
Door een voorraadverschil bleek het bestelde product niet op voorraad....
Beste Stef,
Door een voorraadverschil bleek het bestelde product niet op voorraad. Dit gebeurde voor een "lang weekend" ivm Koningsdag. Je stuurde tijdens het lange weekend al een mail waarin je gelijk om een compensatie vroeg omdat de bestelling niet op tijd binnen was. We hebben na het lange weekend contact met je opgenomen en daarbij uitgelegd waar het fout was gegaan en daarvoor excuses aangeboden (+ een voorstel gedaan voor een alternatief product). Omdat je vervolgens nog steeds bleef vragen om een compensatie, hebben we middels een e-mail geprobeerd uit te leggen waarom wij niet gelijk over gaan tot het aanbieden van korting wanneer een zending onverhoopt een aantal dagen vertraging oploopt. We vinden het jammer dat je het niet aanbieden van korting gelijk stelt aan geen klantvriendelijkheid. Voor ons betekent klantvriendelijkheid dat we ons uiterste beste doen om iets zo snel mogelijk op te lossen wanneer er een probleem is. Gezien de vele positieve reviews die we hebben lukt ons dat gelukkig in de meeste gevallen.

Machiel Dalebout

Voldoende

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling verliep goed, levering één dag later dan beeloofd.

Reactie Buitenkado.nl:

Wat jammer dat je niet zo tevreden bent over je bestelling! Zoals wij aangeven op de website versturen we je bestelling als je voor 15:00 bestelt nog dezelfde werkdag. Bestel je na 15:00, dan... Wat jammer dat je niet zo tevreden bent over je bestelling! Zoals wij aangeven op de website versturen we je bestelling als je voor 15:00 bestelt nog dezelfde werkdag. Bestel je na 15:00, dan versturen we de volgende werkdag. Wij beloven nooit dat je bestelling de volgende dag bezorgd wordt, want na verzending ligt het lot van je pakket in handen van onze vervoerder. Zij bezorgen in 95% van de gevallen de dag na verzending, maar dat betekent dat er dus altijd een klein deel pas later bezorgd wordt. Hier hebben wij helaas geen invloed op en hier kunnen en willen we dus ook geen beloftes over doen. Hopelijk bevalt hetgeen je hebt besteld ondanks de latere bezorging goed en zal je er nog lang plezier van hebben.