Marc van Maanen

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering en goede kwaliteit

Joop den Ouden

Beschrijf hier uw ervaring

U verkoopt een prima product, alhoewel de tent niet voor een lange periode (4 of 5 maanden) in gebruik behoort te zijn
gebeurt dit naar mijn mening toch met als gevolg dat het dakgedeelte na...
gebeurt dit naar mijn mening toch met als gevolg dat het dakgedeelte na elke 2 jaar moet worden vervangen. Waarom niet het dak gedeelte tegen een meerprijs zwaarder te maken, ik geloof dat u daar veel klanten een plezier mee zult doen.

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Reeds meerdere keren hier een bestelling geplaatst en word telkens zeer vlug en correct aan huis afgeleverd.

Leon

Uitstekend, alleen geen handleiding ..

Beschrijf hier uw ervaring

Alles netjes verpakt, goede kwaliteit. Alleen geen enkele handleiding!?

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi Leon, fijn om te horen dat je op zich tevreden bent over de tent! De handleidingen voor deze tent vind je inderdaad niet op de doos, maar wel op onze website. We hebben voor de tent die je hebt... Hoi Leon, fijn om te horen dat je op zich tevreden bent over de tent! De handleidingen voor deze tent vind je inderdaad niet op de doos, maar wel op onze website. We hebben voor de tent die je hebt gekocht (actie easy up tent) 2 handleidingen op onze website staan.
Eentje voor het eerste gebruik: https://www.buitenkado.nl/media/wysiwyg/Instructie-eerste-gebruik-actie-tent.pdf
En eentje voor het opzetten: https://www.buitenkado.nl/media/wysiwyg/Instructie-opzetten-actie-tent.pdf
Mocht je verder nog hulp nodig hebben, dan mag je ons uiteraard altijd mailen of bellen! Veel plezier gewenst met de tent.

Linda Antar-Almeida

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke site, snelle verzending en prima kwaliteit!

Busra

Zeer goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een mail gestuurd, waarbij ik een toelochting heb geplaatst over een product dat hij een andere leverancier is aangeschaft. De volgende dag werd ik gebeld met de toelichting dat de tent... Ik heb een mail gestuurd, waarbij ik een toelochting heb geplaatst over een product dat hij een andere leverancier is aangeschaft. De volgende dag werd ik gebeld met de toelichting dat de tent wellicht in dezelfde kwaliteitsklassen zou kunnen zitten. Ik werd goed geadviseerd en ben zeer blij met de tent die ik nu heb!! Erg bedankt, we maken er met veel plezier gebruik van.

Ellen van t Hof

Uitstekend

Goede kwaliteit! Ben erg tevreden

Sietse Boonstra

Goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwdoek ziet er goed uit. Nog niet geplaatst. Jammer dat er niet een bevestigingssetje voor rechthoekig doek wordt aangeboden.

Reactie Buitenkado.nl:

Hallo Sietse, je kunt zeker wel bevestigingsmaterialen bestellen voor een rechthoekig doek :) Je kunt setjes bestellen per bevestigingspunt. Wil je je doek bijvoorbeeld aan 2 muren en 2 houten palen... Hallo Sietse, je kunt zeker wel bevestigingsmaterialen bestellen voor een rechthoekig doek :) Je kunt setjes bestellen per bevestigingspunt. Wil je je doek bijvoorbeeld aan 2 muren en 2 houten palen bevestigen, dan bestel je 2 setjes van deze soort: https://www.buitenkado.nl/set-bevestigingsmateriaal-voor-muur-of-hardhouten-paal.html en 2 setjes van deze soort: https://www.buitenkado.nl/set-bevestigingsmateriaal-voor-houten-paal.html Mocht je hier vragen over hebben, dan mag je ons ook altijd bellen of mailen!

Ramona Kulk

Tevreden kinderen

Beschrijf hier uw ervaring

De omschrijving om het zelf in elkaar te zetten was soms wat summier, maar uiteindelijk gelukt. Helaas hellen de stokken van het buiten/ vangnet al snel naar binnen.
Voor de rest zeer blije...
Voor de rest zeer blije kids!

Hans van der Lieuw

goed