Wim Latour

Kwalitatief goede producten

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering van bestelde product

Joep Beckers

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Online bestelling geplaatst,daarna gebeld of de kleur nog anders kon en dat is direct veranderd. Snel verzonden...perfecte tent...,zowel buitenkado als de tent!

Leon

Beschrijf hier uw ervaring

We hebben een opklapbare partytent besteld. Er werd een degelijk product beloofd op de website. Vooralsnog is de indruk dat het een zeer degelijke partytent is. Opzetten was makkelijk. Levering... We hebben een opklapbare partytent besteld. Er werd een degelijk product beloofd op de website. Vooralsnog is de indruk dat het een zeer degelijke partytent is. Opzetten was makkelijk. Levering binnen 1 werkdag.

marieke stockmann

Goed solide - doet wat beloofd wordt .

Beschrijf hier uw ervaring

mooi product volgens beschrijving - snel in huis na de bestelling

Dennis Heppener-Kedde

Alles was netjes verzonden en aan gekomen.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb de popup tent nog niet opgezet,maar het ziet er netjes en solide uit

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Het product is precies zoals in de advertentie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Kort gezegd ben ik zeer tevreden!

Thea Woort

Super party tent

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie tent snel verzonden top service ?

Jo

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Easy pop up tent is absoluut easy to pop up! En de kwaliteit is super; degelijk metalen uitvouw systeem en mooi steek doek. We hadden meteen een regenbui te pakken, geen probleem met deze tent! Easy pop up tent is absoluut easy to pop up! En de kwaliteit is super; degelijk metalen uitvouw systeem en mooi steek doek. We hadden meteen een regenbui te pakken, geen probleem met deze tent!
Ook nog even persoonlijk contact gehad nav een vraag, prima uitleg en service!

Lisette

Erg goed

Beschrijf hier uw ervaring

Geweldige tent, geen minuut spijt van gehad!

Jan Bakker

Top