A.W Spang

Prettig!

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke site, snelle levering en keurig verpakt pakket.

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

partytent zat in een kapotte hoes...geen nieuwe hoes, maar afgewimpelt met het feit dat deze hoes gratis, dus een extraatje van hun is. en bij transportschade krijg je geen nieuwe...dit wordt... partytent zat in een kapotte hoes...geen nieuwe hoes, maar afgewimpelt met het feit dat deze hoes gratis, dus een extraatje van hun is. en bij transportschade krijg je geen nieuwe...dit wordt inderdaad op de site vermeld...met piepkleine lettertjes ergens onderaan...staat niet bij de produkbeschrijving! Schandalig voor een tent van 300 euro, dat men niet eerst kijkt of het spul wel oke is voordat men het verstuurt...ik koop hier nooit meer iets!

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat je niet tevreden bent. Wij proberen in onze productbeschrijvingen altijd zo compleet en eerlijk mogelijk weer te geven wat je wel en niet mag verwachten van een product wat je bij... Jammer dat je niet tevreden bent. Wij proberen in onze productbeschrijvingen altijd zo compleet en eerlijk mogelijk weer te geven wat je wel en niet mag verwachten van een product wat je bij Buitenkado koopt. Daarom geven wij in dit geval expliciet aan dat een kleine transport en of andere schade aan de opbergtas, die wij zoals gezegd gratis meeleveren, niet onder de garantie valt. Die keuze hebben we gemaakt omdat de opbergtas enerzijds redelijk kwetsbaar is maar anderzijds, zelfs met een kleine beschadiging gewoon 100% bruikbaar is als opbergtas. Ik wens je alsnog veel plezier met de tent.

yvonne kazmierczak

Snelle levering en goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Partytent besteld. De buren op de camping hadden er ook 1 gekocht. Toen ze mij de prijs vertelden was ik om. Goede kwaliteit voor een leuke prijs en de volgende dag werd hij geleverd. Al veel... Partytent besteld. De buren op de camping hadden er ook 1 gekocht. Toen ze mij de prijs vertelden was ik om. Goede kwaliteit voor een leuke prijs en de volgende dag werd hij geleverd. Al veel schaduwplezier van gehad.

Kristof De Plecker

Prima service en kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

gevonden en gekregen wat ik zocht

Margo kluskens

Beschrijf hier uw ervaring

BBQ bestelt. Alles perfect verlopen.

Andre

Mooie easy-up tent voor betaalbare prijs!

Beschrijf hier uw ervaring

Gekozen uiteindelijk voor de stalen variant van de easy-up tent van 3x4,5 meter. Product is mooi en solide uitgevoerd. Ook de handige opberg tas is reuze handig.

Mirelle

Prima webwinkel

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke uitleg met een filmpje en snelle levering

Tanya Hughes

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb twee party tenten besteld. Zij waren op tijd geleverd. De dosjes geeft aan de verkeerde kleur van doekje maar de juiste kleur was ingepakt dus nix aan de hand. Een van de twee tenten was... Ik heb twee party tenten besteld. Zij waren op tijd geleverd. De dosjes geeft aan de verkeerde kleur van doekje maar de juiste kleur was ingepakt dus nix aan de hand. Een van de twee tenten was een beetje beschadigd op een van de poten zodat het biijna niet verlengd kunnen worden. De poot heeft een knik in. Ik zeg bijna niet maar het doet het gewoon laastig. Ik heb tot nu geen klacht over het gemaakt want ik ben tevreden genoeg. De prijs was goed, de service was goed. Bestelling was makkelijk en de tenten zijn makkelijk en zie er uit prachtig.

Keurig

Beschrijf hier uw ervaring

Nette en snelle levering. Producten voldoen prima aan de verwachting.