Shania Jonckheere

Beschrijf hier uw ervaring

Wou een wijziging doen en kon heel snel via mail gebeuren heel vriendelijk

Martien Boom

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk en overzichtelijk met hele goede service

Ben de Keijzer

Goed,nette webside.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd ,ik vind het alleen jammer dat ik het niet zelf op kon halen,woon er een paar km vandaan.

Marco Dijksman

Top

Duidelijke website snelle levering

Freek Voors

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goede kwaliteit.

Jan Van Erp

Beschrijf hier uw ervaring

Kwaliteit is goed maar helaas te klein. Retourprocedure kan beter: omslachtig dat je eerst moet mailen en moet wachten op reactie, dan nog een formulier moet uitprinten en vervolgens de kosten zelf... Kwaliteit is goed maar helaas te klein. Retourprocedure kan beter: omslachtig dat je eerst moet mailen en moet wachten op reactie, dan nog een formulier moet uitprinten en vervolgens de kosten zelf moet betalen.

Zie hierboven.
Ik zou het niet aanbevelen omdat het retouren tijd en geld kost in tegenstelling tot bedrijven zoals bol.com
Wanneer je echt zeker weet dat het product wat je wil goed is,...
Zie hierboven.
Wanneer je echt zeker weet dat het product wat je wil goed is, dan zou ik het qua kwaliteit en snelheid van leveren zeker aanbevelen.

Loek Moreaux

Heel goed....

Beschrijf hier uw ervaring

Op site precies gevonden wat ik zocht voor een zeer prettige prijs. Bestelling (gelukkig de mogelijkheid om te bestellen zonder eerst een account te moeten aanmaken) en betaling verliepen vlot. Het... Op site precies gevonden wat ik zocht voor een zeer prettige prijs. Bestelling (gelukkig de mogelijkheid om te bestellen zonder eerst een account te moeten aanmaken) en betaling verliepen vlot. Het artikel werd vervolgens vlot geleverd.

lydia de Moor

Goed en servicegericht

Beschrijf hier uw ervaring

product snel ontvangen... precies zoals verwacht zag t product uit

Berry prins

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb 2 wasmanden bij jullie besteld helaas was er 1 stuk....maar dat is super netjes opgelost ik heb nu 2 mooie wasmanden waar ik blij mee ben ...ook kreeg ik nog een verassing van jullie dus TOP!!!

Reactie Buitenkado.nl:

Hallo Berry, bedankt voor je mooie review maar: we denken dat hij over de verkeerde bestelling gaat! Je hebt bij ons namelijk een easy up partytent besteld, en geen wasmanden :)