Rogier

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Vrijdag besteld en dinsdag geleverd. Snel geantwoord op een vraag.

Prima product snelle levering

dik tevreden

Marieke

Top

Beschrijf hier uw ervaring

Goede producten, het 1e zeil heeft minstens 7 jaar gehangen. Dit had nog langer gekund als we het zeil (niet water doorlatend) niet te vaak hadden laten hangen in de regen.

Jan Wiegman

Zeer tevreden

Goede snelle levering

Werkplaats der ideeën

Prettig en helder. ook telefonisch makkelijk bereikbaar voor vragen en overleg, kennis van zaken, op de site ook duidelijke overzicht hulp bij keuze.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb zowel telefonisch als per mail overlegcontact gehad tav mijn keuze over de ultimate easy up tent en de bezorging. Alles ging prima in overleg en vriendelijk.
Tip: via mobiel lukte mijn...
Tip: via mobiel lukte mijn bestelling lastig, via laptop was de site beter te bereiken voor de bestelling.
Ook de instructie, de afmetingen etc over de gekochte tent is vantevoren al zeer duidelijk.

ron braun

Beschrijf hier uw ervaring

Producten goed en snel geleverd. Telefonische ondersteuning wederom kort en ongeinteresseerd. Dat is wel jammer.

Reactie Buitenkado.nl:

Beste Ron,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado.
Wat jammer dat je een niet zo plezierig telefonisch contact hebt gehad.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zullen daar extra...
Beste Ron,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado.
Wat jammer dat je een niet zo plezierig telefonisch contact hebt gehad.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zullen daar extra attent op zijn.
We wensen je veel plezier van je aankoop.
Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust.
Team Buitenkado

Sjoerd Roodbergen

Niet echt goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Het pakket is verstuurd naar "Buitenkado Verzameldebiteur" en dat is niet mijn naam. En als huisnummer is 19 79 A gebruikt en mijn huisnummer is 79 A19. Hopelijk kan ik het pakket binnenkort in... Het pakket is verstuurd naar "Buitenkado Verzameldebiteur" en dat is niet mijn naam. En als huisnummer is 19 79 A gebruikt en mijn huisnummer is 79 A19. Hopelijk kan ik het pakket binnenkort in ontvangt nemen. Het duurt nu ongeveer 9 dagen.

Reactie Buitenkado.nl:

Beste Sjoerd,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado!
Wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen.
We gaan meteen voor je aan de slag om dit uit te zoeken zodat jij...
Beste Sjoerd,
Dankjewel voor je aankoop bij Buitenkado!
Wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen.
We gaan meteen voor je aan de slag om dit uit te zoeken zodat jij jouw bestelling z.s.m. ontvangt.
Team Buitenkado

Kenny

Beschrijf hier uw ervaring

Heb een EasyUp actie van 3x4,5 gekocht bij buitenkado. Ik kan nu al zeggen dat ik zeer tevreden ben. Levering netjes en snel door een goed koeriers bedrijf dat met fatsoen de spullen uitlaat en... Heb een EasyUp actie van 3x4,5 gekocht bij buitenkado. Ik kan nu al zeggen dat ik zeer tevreden ben. Levering netjes en snel door een goed koeriers bedrijf dat met fatsoen de spullen uitlaat en achter het huis heeft gezet. Dan de tent zelf heb deze opgezet om te controleren of alles compleet en heel was en gelijk merkte ik dat de kwaliteit van het frame en het doek van goede kwaliteit is. Tent snel en eenvoudig op te zetten. Het betreft een actie tent voor een hele scherpe prijs omdat er wat schoonheids foutjes op het frame of doek kunnen zitten, dit is ook het geval het gaat om een klein vlekje of een klein stik foutje van het klittenband maar dat doet niks af van de kwaliteit en daar is de prijs dan ook erg scherp voor. Dus lang verhaal kort " Top tent voor een Top prijs"

Partyverhuur Lets-grill

Goed bedrijf