Jacco Ros

Stevig ding

Beschrijf hier uw ervaring

Prima doek. Kleur is wel jets lichter dan de kleur vakjes op de website. Maar prima ding.

Beschrijf hier uw ervaring

Super fijn doek snelle bezorging

Prima bedrijf, snelle levering, zeer degelijk product

Beschrijf hier uw ervaring

We hebben de partytent pro easy up besteld (staal 3x3). Staat echt enorm snel (boven verwachting) en is degelijk. Handige opbergtas erbij. Levering was snel. Bestond uit 2 pakketten die een dag na... We hebben de partytent pro easy up besteld (staal 3x3). Staat echt enorm snel (boven verwachting) en is degelijk. Handige opbergtas erbij. Levering was snel. Bestond uit 2 pakketten die een dag na elkaar geleverd werden. Daar had ik via de mail een vraag over gesteld en heel snel reactie. Prima dus!

Jeroen

Prettig

Arno van Leur

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Een dag van te voren werd ik netjes gebeld en hebben we afgesproken hoe de levering ging gebeuren

Tien Elders

Heel goed

Alles was prima.

P Cornegé

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snel en adequaat geleverd

Cora de Fluiter

Prima webwinkel! Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb hier een partytent gekocht om toch mijn familie en vrienden te kunnen zien tijdens de coronacrisis. Buiten is de besmettingskans heel klein namelijk. Ik gebruik voorlopig alleen het dak en de... Ik heb hier een partytent gekocht om toch mijn familie en vrienden te kunnen zien tijdens de coronacrisis. Buiten is de besmettingskans heel klein namelijk. Ik gebruik voorlopig alleen het dak en de zijwanden nog niet. Mijn vragen werden online snel beantwoord, ook in het weekend. Tijdens de verzending was er een onderdeel beschadigd dit is na online overleg prima opgelost.

Jessica

Goed, duidelijke omschrijving, mooi product

Na bestelling snel geleverd

Lei Van de Schoor

Goede indruk

Beschrijf hier uw ervaring

Artikel wat ze zochten via Google gevonden. Direct besteld en twee dagen erna in huis. Perfecte service. We zijn heel tevreden met het artikel. Dankjewel