Niet best

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kocht een hangmat standaard als cadeau. Nu no time later begint hij al te bladeren en te scheuren. Ik heb een mail gestuurd met deze info en de vraag of buitenkado dit voor mij op kon lossen.... Ik kocht een hangmat standaard als cadeau. Nu no time later begint hij al te bladeren en te scheuren. Ik heb een mail gestuurd met deze info en de vraag of buitenkado dit voor mij op kon lossen. Helaas nog steeds niets van hen gehoord.

Houd de zon wel tegen.

Guus Massop

?

?

ivonne

Goede indruk

Beschrijf hier uw ervaring

goed product, prima prijs, werd snel geleverd

Prima produkt

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en keurig verpakt geleverd

Renee

Nette en snelle service

HAL Berkers

Correct bedrijf.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering. Had een lichte schade (fabricage fout) en dat is snel en probleemloos opgelost door dit bedrijf. Bedankt.

Jos van Geel

Een fijne site

Beschrijf hier uw ervaring

Voor het 1e een bestelling geplaatst voor een zonwerend doek van 4x4 van degelijke kwaliteit en een roestvrijstalen opspan set en snel geleverd en goede kwaliteit prijs verhouding.

Patrick

Beschrijf hier uw ervaring

Prima en net bedrijf. Buiten het feit dat ze in deze crisis binnen 2 dagen leveren hebben ze me gebeld of mijn bestelling wel klopte. Klopte dus niet. Ik had teveel besteld. Ze hebben het aangepast... Prima en net bedrijf. Buiten het feit dat ze in deze crisis binnen 2 dagen leveren hebben ze me gebeld of mijn bestelling wel klopte. Klopte dus niet. Ik had teveel besteld. Ze hebben het aangepast en het geld netjes terug geboekt. Top service! Mvg Patrick

Peter Schlepers

Degelijk product.