Antoine Van rijsbergen

Redelijke site

Beschrijf hier uw ervaring

Partytent besteld met doeken.
2 dozen gebracht op verschillende tijden op 1 dag,verpakking stuk,doek beige vies,bericht gestuurd...antwoord ja dat kan.eerst even kijken.zei hij.
Ga er...
Partytent besteld met doeken.
Ga er geen moeite meer voor doen.

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Antoine, wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Door de drukte bij bezorgdiensten i.v.m. corona kan het helaas voorkomen dat je bestelling in 2 delen wordt bezorgd. Wij... Hi Antoine, wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Door de drukte bij bezorgdiensten i.v.m. corona kan het helaas voorkomen dat je bestelling in 2 delen wordt bezorgd. Wij versturen 2 pakketten uiteraard wel als 1 zending, maar als de bestelbus van de chauffeur vol zit, spreidt DPD het over 2 bussen.
Ik zie dat je bij ons een actie easy up tent hebt besteld. Bij deze tent geven wij aan dat hij kleine schoonheidsfoutjes kan hebben, zoals bijvoorbeeld wat vervuiling in het dak. De prijs van deze tent ligt daarom ongeveer 50 euro lager dan een vergelijkbare tent zonder foutjes. De schoonheidsfoutjes zijn altijd kleine, cosmetische dingen, die niets af doen aan de stevigheid of de werking van de tent. Als er iets kapot is, dan is dat uiteraard een reden om iets te vervangen, maar ik begrijp dat daarvan geen sprake was. Hopelijk bevalt de tent alsnog, we willen je er toch veel plezier mee wensen.

Roel Van der Kroon

Prima site

Beschrijf hier uw ervaring

tot op heden pakket niet ontvangen en geen informatie hierover van dpd bezorgservice.

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Roel, je hebt het pakket inmiddels binnen, dus dat is het goede nieuws. Wij hebben het pakket direct verzonden, maar op de een of andere manier is het bij DPD vervolgens blijven steken. Helaas... Hi Roel, je hebt het pakket inmiddels binnen, dus dat is het goede nieuws. Wij hebben het pakket direct verzonden, maar op de een of andere manier is het bij DPD vervolgens blijven steken. Helaas zagen we dit pas toen je deze review plaatste, want wij krijgen hier verder geen melding van. Mocht je een volgende keer na 2-3 dagen nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan wel achterhalen wat er mis gaat en het pakket zo snel mogelijk alsnog laten leveren.

Jeroen van den Berg

Bestelling op tijd geleverd

Oscar

Beschrijf hier uw ervaring

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Doek opgehangen en ziet er perfect uit. Hangt super strak!

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Prima verlopen. Hele vlotte levering.

Koos Bouwmeester

Ok

Beschrijf hier uw ervaring

Doek Is van goed materiaal en hangt mooi strak.
Alleen de bijgeleverde ophangset stelde een beetje teleur. Er zaten geen haken bij om in hout te bevestigen...

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Koos, fijn om te horen dat het schaduwdoek bevalt! Ik zie dat je een set G4b extra zwaar had besteld. Als het goed is, heb je dus een set bevestigingsmateriaal gehad waar 2 keilbouten voor in een... Hi Koos, fijn om te horen dat het schaduwdoek bevalt! Ik zie dat je een set G4b extra zwaar had besteld. Als het goed is, heb je dus een set bevestigingsmateriaal gehad waar 2 keilbouten voor in een muur, en 2 draadeinden voor door een paal in zaten. Hier vind je ook een afbeelding met wat er in de set zou moeten zitten: https://www.buitenkado.nl/set-bevestigingsmaterialen-voor-vierkante-of-rechthoekige-schaduwdoeken.html Met deze set heb je alles in huis om het schaduwdoek aan 2 hoeken aan een muur en 2 hoeken aan een paal op te hangen. Mocht je het idee hebben dat je iets mist, neem dan even contact met ons op.

Professioneel

Beschrijf hier uw ervaring

Goede ervaring. Product voldoet aan de verwachtingen en is snel geleverd.

Leon Vorstenbosch

Goed adres om te kopen

Beschrijf hier uw ervaring

Heb er al eerder een aankoop gedaan
daarom nogmaals iets besteld

Ruud Plevier

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en correcte levering, prima product, goede service!!

Beschrijf hier uw ervaring

Voor de eerste keer goed en snel geleverd