Fijn dat er wordt meegedacht
Beschrijf hier uw ervaring
Goede prijskwaliteit verhouding en snelle verzending. Onze schaduwdoeken 'glimmen' en ik vind een linnen look mooier maar voor deze prijs ben ik zeer tevreden.
Men belooft 24 uur levering, ik wacht al een week
Alles volgens afspraak ontvangen
Snelle service, flexibel en goed meedenkend.
Snelle levering, helaas was bestelling niet compleet. Dit is gelijk opgelost en nageleverd. Complimenten daarvoor.
Het bestellen ging heel gemakkelijk, de levering was snel ondanks de coronavertragingen overal in het land. En we zijn heel blij met ons schaduwdoek. We hebben een zandkleurig doek besteld, wat een...
Netje bezorgd en het schaduwdoek ziet er goed uit
Ruime keuze in schaduwdoeken (en andere tuinartikelen) voor een hele mooie prijs. Duidelijke site, alle benodigde info staat erbij. Doek binnen 24 uur in huis. Ziet er prachtig uit! Heel tevreden!
prima
Schaduw doek besteld. Ziet degelijk uit. Hoorde via familie dat Buitenkado een fijne zaak is, vandaar bij hun besteld. Ze doen niet moeilijk als er iets geruild moet worden.