Ilona Post

Beschrijf hier uw ervaring

Vandaag besteld morgen in huis. Mooi product compleet en makkelijk in elkaar te zetten.

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie stevige trampoline wat makkelijk op te zetten is.

Peter Orth

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Nooit gehoord van buitenkado,maar zeker het proberen waard snel en de beste prijs

Gerjo Zomer

Mooie trampoline, makkelijk in elkaar te zetten

Mooie trampoline, makkelijk in elkaar te zetten

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Reeds een kamado besteld welke 2 dagen later netjes en compleet geleverd werd. Hij werkt perfect. Een echte aanrader.

Lisette

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis klopt bij deze site. Waar sommige sites dit zeggen en dit niet nakomen heeft Buitenkado zich hier aangehouden wat erg fijn is. De trampoline is... Voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis klopt bij deze site. Waar sommige sites dit zeggen en dit niet nakomen heeft Buitenkado zich hier aangehouden wat erg fijn is. De trampoline is compleet geleverd en precies zoals op de beschrijving/foto. Mijn zoontje is er erg blij mee!

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Lisette, wat fijn om te horen dat je trampoline snel is bezorgd!
Hi Lisette, wat fijn om te horen dat je trampoline snel is bezorgd!
Nog even voor de duidelijkheid: als je bij ons op een werkdag voor 15:00 bestelt, versturen wij het dezelfde dag. De kans is dan heel groot dat het de volgende dag bezorgd wordt. We kunnen dit helaas nooit garanderen, dus probeer altijd op tijd te bestellen, voor het geval er iets mis gaat bij de vervoerder (zeker in deze tijd gebeurt dat wat vaker). Bestel je na 15:00 uur, dan versturen we je bestelling de volgende dag en schuift alles een dagje op.
Nog heel veel springplezier gewenst en graag tot ziens!

Positief

Sandra Gerardu

Snel en goed geleverd.

Agnes Poortvliet

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Als leek mijn eerste bestelling via pc gedaan. Heel benieuwd. Keurig op tijd nieuwe trampoline kinderen en oma heel blij

Ton Hendriks

Beschrijf hier uw ervaring

de algemene ervaringen van dit bedrijf zijn goed, ik heb er al vaker iets gekocht al is dit de eerste keer dat ik het laat opsturen.
de verzending heeft wat vertraging gehad maar dat vind ik...
de verzending heeft wat vertraging gehad maar dat vind ik niet erg je kunt ook niet altijd verwachten dat het de volgende dag in huis is, al is dat wel fijn natuurlijk.