Super

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit, goede prijzen

Volgende geleverd

Mirjam De jong

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service. Verkeerde maat van het schaduwdoek was geleverd. Teruggestuurd en binnen een dag de goede maat terug ontvangen met excuses voor het ongemak en terugbetaling van de verzendkosten, dat... Goede service. Verkeerde maat van het schaduwdoek was geleverd. Teruggestuurd en binnen een dag de goede maat terug ontvangen met excuses voor het ongemak en terugbetaling van de verzendkosten, dat vind ik heel netjes.

Sebastiaan

Prima, duidelijk en verzorgd

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Stefanie van den Berg

Beschrijf hier uw ervaring

Supermakkelijk besteld. Vrij vlot geleverd en binnen een uur in elkaar gezet dankzij de goede beschrijving!

Recep Gode

Perfecte bedrijf

Zeer tevreden

Kim Stolzenbach

goed

In één woord: Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, en prima keurig verpakt thuis bezorgd. Het ging bijna sneller dan id winkel

Rachida

Erg mooie en goede trampoline!

Beschrijf hier uw ervaring

Het in elkaar zetten duurt effe, maar dan heb je ook wat! Bij ons was 1 voorgemaakt gat niet groot genoeg voor 1 van de schroeven. We hebben m er in moeten slaan helaas. Maar goed, verder een mooi... Het in elkaar zetten duurt effe, maar dan heb je ook wat! Bij ons was 1 voorgemaakt gat niet groot genoeg voor 1 van de schroeven. We hebben m er in moeten slaan helaas. Maar goed, verder een mooi ding! We zijn er erg blij mee!

Bianca van Garderen

Snel geleverd...prima service