Wel vreemd dat je na een aankoop per e-mail wordt uitgenodigd om een review achter te laten als je tevreden bent en contact met Buitenkado op te nemen als je ontevreden bent. Dat zou er dus in... Wel vreemd dat je na een aankoop per e-mail wordt uitgenodigd om een review achter te laten als je tevreden bent en contact met Buitenkado op te nemen als je ontevreden bent. Dat zou er dus in resulteren dat alleen tevreden reviews geplaatst worden en dat kan een verkeerd beeld geven. Maar goed, meer webshops werken zo. Dat men bij ontevredenheid vraagt om contact op te nemen geeft mij echter wel het idee dat een tevreden klant veel waard is voor Buitenkado dus vooruit maar.

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling was al de volgende dag in huis en dat vind ik een hele prestatie als je een enorm pakket van zo’n 30 kg gewicht toegestuurd krijgt dus daarvoor alle lof. Ik heb een easy up Pro partytent... Bestelling was al de volgende dag in huis en dat vind ik een hele prestatie als je een enorm pakket van zo’n 30 kg gewicht toegestuurd krijgt dus daarvoor alle lof. Ik heb een easy up Pro partytent 3x3 mtr aangeschaft. Ik maak de vergelijking met een eerder kapot gewaaide partytent van de Aldi (prijs 80 euro). Een enorm verschil. Deze partytent is vele malen robuuster en geheel volgens het filmpje op hun website in minder dan een minuut op te zetten en dat helemaal alleen. Tot zover geen klagen. Het uitschuif- klikmechanisme werkt perfect en lijkt degelijk. Goed over nagedacht. De informatie op de website over de gebruikte materialen kwam overeen met de aangetroffen kwaliteit. Ik heb zeker het idee dat deze partytent zijn geld waard is maar heb hem nog tekort in bezit om daar ervaring over te kunnen uitwisselen. Wel vraag ik mij af of de 4 uitschuif poten voldoende stabiel zijn. Uitgeschoven wiebelt het wat maar misschien is dit juist de bedoeling. Algehele indruk is prima. De mogelijkheid om onderdelen na te bestellen (alles is geschroefd) garandeert jarenlang plezier van deze aankoop. Ik wist bij aankoop van de partytent dat het geen licht dingetje is met zijn ijzeren skelet. Een beetje man tilt zo’n ding wel. De meeste dames zullen gezien het gewicht wel wat hulp kunnen gebruiken met opzetten. Gelukkig heeft men ook lichtere versies (alu) in het assortiment.

Bassie

Net en goed bedrijf. Snelle levering en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Heb onlangs een trampoline gekocht en ben zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Werd zeer snel geleverd. Jammere was dat het postorder bedrijf niet zo’n nette chauffeur had en die het... Heb onlangs een trampoline gekocht en ben zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Werd zeer snel geleverd. Jammere was dat het postorder bedrijf niet zo’n nette chauffeur had en die het pakket aan de deur hadden gezet terwijl ik niet thuis was en pas de volgende dag thuis kwam. Gelukkig goed gekomen en had met buitenkado gebeld en werd zeer netjes te woord gestaan en deden gelijk wat met dit verhaal. Kortom prima service en goed bedrijf!!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering , en een goed produkt

Debby van der Stap

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Voor de tweede maal een schaduwdoek besteld, site heel duidelijk, product is top.
levering met DPD verliep wel wat vertraging op. Na telefonisch contact is het door hen opgelost en kwam het pakket een dag later.

Karin

Goed! .

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijke site, vriendelijk aan telefoon.
Bereikbaarheid on iets op te halen beperkt, snap ik wel maar wel jammer.

adriaan van der kaap

Een goede en snelle levering

goede prijs/kwaliteits verhouding

Meta Brassers

Mijn indruk is dat het helemaal goed is

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een trampoline besteld en een paar dagen later al bezorgd super blij mee

Prima informatie en adviezen!

Beschrijf hier uw ervaring

Levering is volgens afspraak. Prima product

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering van het schaduwdoek

Duidelijke site en je krijgt wat er staat

Beschrijf hier uw ervaring

zeer tevreden over kwaliteit en snelle levering