Gerrie

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke omgang zonder poespas.
Je krijgt wat je ziet voor een goede prijs

jolanda Steinbusch

Super snel geleverd en mooi verpakt @

Beschrijf hier uw ervaring

snel geleverd en mooi verpakt @

S Kamstra

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer tevreden, snelle levering en het de kwaliteit van het product voldoet

Koch

Duidelijke, en eenvoudige site. Groot assortiment kwaliteitstenten tegen zeer concurerende prijzen. Zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Bij buitenkado een easy up tent gekocht. Bij bezorging bleek echter 1 pakket niet geleverd door de pakketdienst. Jammer want deze tent moest mee op vakantie.Na hierover buitenkado te hebben... Bij buitenkado een easy up tent gekocht. Bij bezorging bleek echter 1 pakket niet geleverd door de pakketdienst. Jammer want deze tent moest mee op vakantie.Na hierover buitenkado te hebben geinformeerd,hebben ze het probleem zeer snel voor ons opgelost,zodat we de tent toch nog geheel mee konden nemen op vakantie. Tijdens dit hele proces werd er van buitenkado uit duidelijk naar ons de status gecommuniceerd. Zeer netjes en zeer vriendelijk. Waarvoor onze grote dank

A Dijkstra

Heel goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd en tevreden over het product.

Helemaal goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Product snel geleverd. Mooie pizza-oven voor in de tuin, werkt uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima, levering mag best wat sneller gaan. Tip: zorg dat mensen een bericht van dpd of schaduwdoek krijgen dat de bestelling wordt en is geleverd. En het zou fijn zijn als de bestelling thuis zou... Prima, levering mag best wat sneller gaan. Tip: zorg dat mensen een bericht van dpd of schaduwdoek krijgen dat de bestelling wordt en is geleverd. En het zou fijn zijn als de bestelling thuis zou worden geleverd, dat was op het dpd punt, maar helaas dus zonder bericht daarvan. Na wat uitzoeken dan toch in huis

Reactie Buitenkado.nl:

Bedankt voor je feedback! Je ontvangt van ons altijd een mail met daarin een track and trace-code, met behulp waarvan je kunt zien wat de status van de bezorging is. Je kunt hiermee op de dag van... Bedankt voor je feedback! Je ontvangt van ons altijd een mail met daarin een track and trace-code, met behulp waarvan je kunt zien wat de status van de bezorging is. Je kunt hiermee op de dag van bezorging ook in een blokje van 1 uur zien wat de verwachte bezorgtijd is. Kijk voor meer info hierover op onze website, https://www.buitenkado.nl/verzending of neem contact met ons op.
We zijn daarnaast op dit moment bezig om ervoor te zorgen dat je ook een mail krijgt van DPD met het verwachte bezorgtijdstip, een mogelijkheid om de bezorgdag aan te passen, en een mail als je pakket bij een van je buren of op een pakketpunt is geleverd. Bij een volgende bestelling is dit dus als het goed is allemaal mogelijk!

Goede en snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Her bestelde artikel was door een goede service snel geleverd

Roger

Betrouwbaar, mooie producten, prijs prima

Gabees Fotografie

Beschrijf hier uw ervaring

Goed, snelle levering, netjes verpakt.