Uitstekend

alles prima

Beschrijf hier uw ervaring

op tijd geleverd goed verpakt goed produkt

Aart

Beschrijf hier uw ervaring

Goed product en snel geleverd.

Fred Herkströter

Ik heb het online winkelen en kopen bij BuitenKado.nl ervaren als zeer plezierig en de geleverde easy-Up tent is echt super.

Beschrijf hier uw ervaring

BuitenKado.nl is een verademing om iets bij te kopen. Goede kwaliteit, duidelijke site en alles blijkt bij levering te kloppen. Wij kochten de actie Easy-Up tent en hebben er tijdens het... BuitenKado.nl is een verademing om iets bij te kopen. Goede kwaliteit, duidelijke site en alles blijkt bij levering te kloppen. Wij kochten de actie Easy-Up tent en hebben er tijdens het pinksterweekend veel plezier van gehad. Een degelijke tent en makkelijk op te zetten, alleen is echt mogelijk maar met zijn tweeën is te echt easy-Up. Duizend keer betere kwaliteit dan de bouwmarkt varianten. Ik beveel BuitenKado.nl dan ook bij iedereen aan.

Snelle levering, duidelijke site

Zandbank Texel

Uitstekende site met alle benodigde informatie

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering met juiste product wat overkwam met verwachting

Goed product . bezorging kut

Beschrijf hier uw ervaring

bezorging helemaal kut een bedrijf dat alles bij elkaar liegt zou dit bedrijf DPD nooit gebruiken of aan bevelen

Reactie Buitenkado.nl:

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de bezorging. We hebben je de afgelopen dagen enkele keren geprobeerd te bellen, maar krijgen helaas geen gehoor.
Ik zie in de track and...
Ik zie in de track and trace-gegevens dat je bestelling in eerste instantie op zaterdag aangeboden zou worden, maar dat met deze bezorging iets mis is gegaan. Waarschijnlijk heeft dit iets te maken met het feit dat het de dag van bestelling, donderdag, Hemelvaartsdag was en dus extra druk bij de bezorgdiensten. Onze excuses hiervoor. De bezorging is hierdoor doorgeschoven naar maandag. Op maandag zijn de pakketten zover ik kan zien bezorgd bij je naaste buren, op het tijdstip dat vooraf was aangegeven.
Mocht je over deze bezorging op- of aanmerkingen over hebben, dan zouden we dit graag horen zodat wij dit kunnen bespreken met DPD. Je kunt ons bereiken via contact@buitenkado.nl of 0412-450496.
We hopen dat de tent alsnog bevalt en wensen je hier veel plezier mee.

👍

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering goed product!

Jan

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke omschrijving en geleverd wat ik had besteld.

Martin

Snelle levering, goed product