Prima bedrijf
Beschrijf hier uw ervaring
Het artikel snel en prima ontvangen, buitengewoon tevreden over de vlotte afhandeling
Je krijgt heel veel waar voor je geld en daarbij kreeg ik keurig en eerlijk uitleg aan de telefoon.
Mooie tent tegen een scherpe prijs
Bij contact/mail zeer snelle respons en bereid tot overleg/bestelling veranderen enz
Ik heb een easy-up tent gekocht. Website is overzichtelijk, duidelijke informatie, bestelling ging vlot en de levering verliep snel en correct!
Aardige mensen die bereid zijn om extra info te geven. Goede service en instelling. Kennis over de producten die ze verkopen is zeker aanwezig. Als we weer iets nodig hebben wat dit bedrijf verkoopt...
Prima ervaring!
Ik het via de mail en telefonisch contact gehad over de aanschaf van een easy-up Actie Partytent van 3x3. Ik ben zeer tevreden over het advies dat ik heb gekregen. Ik ben zeer onder de indruk van de...
Trampoline besteld, voor een scherpe prijs, die de volgende dag al geleverd is !
levering was vlug, maar de internet pagina zat niet heel soepel in elkaar bij het zoeken
Jammer om te horen dat je moeite had te vinden wat je zocht op onze website. We zijn continu bezig met het verbeteren van de website, dus mocht je ten aanzien hiervan tips hebben dan horen we het...