Borduurstudio DigiBear

Prima bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Het artikel snel en prima ontvangen, buitengewoon tevreden over de vlotte afhandeling

peter

Prima bedrijf, snelle levering, mooie webshop

Beschrijf hier uw ervaring

Je krijgt heel veel waar voor je geld en daarbij kreeg ik keurig en eerlijk uitleg aan de telefoon.

Vriendelijke bediening met goede prijs kwaliteit verhouding

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie tent tegen een scherpe prijs

De Graeve Sonja

Goede prijzen

Beschrijf hier uw ervaring

Bij contact/mail zeer snelle respons en bereid tot overleg/bestelling veranderen enz

Ingrid

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een easy-up tent gekocht. Website is overzichtelijk, duidelijke informatie, bestelling ging vlot en de levering verliep snel en correct!

Brigitte

Heel goed, site ziet er netjes uit en genoeg info over het product.

Beschrijf hier uw ervaring

Aardige mensen die bereid zijn om extra info te geven. Goede service en instelling. Kennis over de producten die ze verkopen is zeker aanwezig. Als we weer iets nodig hebben wat dit bedrijf verkoopt... Aardige mensen die bereid zijn om extra info te geven. Goede service en instelling. Kennis over de producten die ze verkopen is zeker aanwezig. Als we weer iets nodig hebben wat dit bedrijf verkoopt komen we zeker terug : )

Goed, netjes en snel

Prima ervaring!

tim

Zeer tevreden!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik het via de mail en telefonisch contact gehad over de aanschaf van een easy-up Actie Partytent van 3x3. Ik ben zeer tevreden over het advies dat ik heb gekregen. Ik ben zeer onder de indruk van de... Ik het via de mail en telefonisch contact gehad over de aanschaf van een easy-up Actie Partytent van 3x3. Ik ben zeer tevreden over het advies dat ik heb gekregen. Ik ben zeer onder de indruk van de prijskwaliteitverhouding. De schoonheidsfoutjes zijn absoluut minimaal bij deze tenten! Ik heb de tent met zijkanten gebruikt op een meerdaags festival en deze is voor 100% weer mee terug gegaan naar huis! Het terrein stond verder vol met stukgewaaide (niet waterdichte bouwmarkt) partytentjes. Kort samengevat: Prijs waanzinnig voor de degelijke kwaliteit die je krijgt, advies is ook top, Bezorging binnen 2 dagen! Absolute aanrader!

Michiel

Prima, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Trampoline besteld, voor een scherpe prijs, die de volgende dag al geleverd is !

OK

Beschrijf hier uw ervaring

levering was vlug, maar de internet pagina zat niet heel soepel in elkaar bij het zoeken

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer om te horen dat je moeite had te vinden wat je zocht op onze website. We zijn continu bezig met het verbeteren van de website, dus mocht je ten aanzien hiervan tips hebben dan horen we het... Jammer om te horen dat je moeite had te vinden wat je zocht op onze website. We zijn continu bezig met het verbeteren van de website, dus mocht je ten aanzien hiervan tips hebben dan horen we het heel graag!