M.van Brederode

Goede snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Op vrijdag besteld en dinsdag in huis.
Alleen miste ik een beschrijving, dat hoeft niet heel uitgebreid het meeste spreekt voor zich maar een klein beetje uitleg zou wel fijn zijn.

Reactie Buitenkado.nl:

Fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de levering van de partytent! Op onze website hebben wij verschillende handleidingen staan, waaronder 2 speciaal voor de tent die je hebt gekocht. Hier... Fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de levering van de partytent! Op onze website hebben wij verschillende handleidingen staan, waaronder 2 speciaal voor de tent die je hebt gekocht. Hier zie je stap voor stap hoe je de tent klaarmaakt voor gebruik: https://www.buitenkado.nl/handleidingen - Instructie eerste gebruik actie tent en
Instructie opzetten actie tent
Nog heel veel plezier gewenst met de tent!

D. van Gelder

Het ontvangen product (partytent) was veel zwaarder en groter dan verwacht.

Beschrijf hier uw ervaring

De bestelling en levering verliep prima, snel en volgens afspraak. De prijs/kwaliteitverhouding was ook prima. Was afgegaan op filmpje van de website waarbij het heel eenvoudig leek de partytent op... De bestelling en levering verliep prima, snel en volgens afspraak. De prijs/kwaliteitverhouding was ook prima. Was afgegaan op filmpje van de website waarbij het heel eenvoudig leek de partytent op te zetten (iemand deed dat in z'n eentje). De aan mij geleverde tent was veel groter en zwaarder en zeker niet met 1 persoon op te zetten.

Hans

Goed, netjes, vlug, zoals als je zou willen.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke site, heldere orderafhandeling.
Algemeen, snel, simpel en duidelijk!

Christian Krommenie

Produkt is zoals beschreven.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed ingepakt en op tijd gekregen

Goede service en communicatie

wij zijn heel tevreden met onze schaduwdoek ,prijs -kwaliteit

Lau

Voor de 2 e keer een easy up pro partytent gekocht
En alles netjes verpakt en op tijd geleverd

M de Koning

Erg goed

Beschrijf hier uw ervaring

De levering was top geregeld

Erik de Vries

Zeer goed.
Uitgebreid assortiment.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en goed kwaliteit van het geleverde zonnedoek.

Super

Zeer goede ervaring