Heel goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke website, snelle levering en scherpe prijzen. Nu twee schaduwdoeken gekocht bij buitenkado.nl, prima kwaliteit wij zijn er heel blij mee!

Prima site, goed aanbod en makkelijk te vinden.

Beschrijf hier uw ervaring

Iets voor 15u besteld en keurig de volgende dag in huis. Product voldoet aan de wensen. Zeker tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Het produkt was naar verwachting

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering goed produckt.

Suzanne

Keurige webshop, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit als het om de producten gaat.

Beschrijf hier uw ervaring

Het bestellen van het rechthoekige schaduwdoek (2 x 4,5 meter) was vrij eenvoudig. Ook de informatie over het doek en waar je rekening me moet houden qua bevestiging is duidelijk en klopt.
De...
De verzending liep helaas niet helemaal soepel. Ik heb langer op het doek moeten wachten dan op de website wordt beloofd en de zending leek een beetje ' verdwaald'. Daarom was ik niet thuis op de dag van aflevering en moest ik nog langer wachten. Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice en dat was heel netjes. Zij hebben actie ondernomen richting de vervoerder en mij op de hoogte gehouden. Dus ik heb altijd vertrouwen gehad dat ik het doek alsnog zou ontvangen.
Het doek zelf is van prima kwaliteit. Het is zoals omschreven op de website. Ben er blij mee!

Mooi super werkt goed.
jammer dat de la eronder niet makkelijk eruit gehaald kan worden om schoon te maken.

goed geregelt snelle levering

Alles top!

Beschrijf hier uw ervaring

Pico bello over de hele lijn ...

Koen

Goed!!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn contact, prima levering.
Let wel even op: er zitten schroefjes voor het vastmaken van de poten in het pakket bij het veiligheidsdoek

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Qua levering is het perfect. Volgende dag hadden we de Easy Up partytent al in huis.
Echter al snel bij opzetten kwamen de eerste foutjes al naar boven. Het bovendoek en de zijdoeken zijn v.v. klittenband echter deze zijn niet best gestikt.... veel open naden helaas.. We hebben dit snel gemeld echter qua tegemoetkoming vonden we dit mager.. Aangezien het product al sterk in prijs was verlaagd en we de tent snel nodig zijn hebben we de aangereikte tegemoetkoming aangenomen.

Annet Bos

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb voor de 1ste keer iets besteld, mocht ik in de toekomst nog iets nodig zijn, zal ik zeker een kijkje nemen.