Heel goed.
Beschrijf hier uw ervaring
Duidelijke website, snelle levering en scherpe prijzen. Nu twee schaduwdoeken gekocht bij buitenkado.nl, prima kwaliteit wij zijn er heel blij mee!
Iets voor 15u besteld en keurig de volgende dag in huis. Product voldoet aan de wensen. Zeker tevreden.
Het produkt was naar verwachting
Snelle levering goed produckt.
Het bestellen van het rechthoekige schaduwdoek (2 x 4,5 meter) was vrij eenvoudig. Ook de informatie over het doek en waar je rekening me moet houden qua bevestiging is duidelijk en klopt.
De...
goed geregelt snelle levering
Pico bello over de hele lijn ...
Fijn contact, prima levering.
Let wel even op: er zitten schroefjes voor het vastmaken van de poten in het pakket bij het veiligheidsdoek
Qua levering is het perfect. Volgende dag hadden we de Easy Up partytent al in huis.
Echter al snel bij opzetten kwamen de eerste foutjes al naar boven. Het bovendoek en de zijdoeken zijn v.v....
Ik heb voor de 1ste keer iets besteld, mocht ik in de toekomst nog iets nodig zijn, zal ik zeker een kijkje nemen.