Aslan Pesjchoev

We hadden een goede tent nodig. Tent wat we bij BuitenKado.nl gevonden ECHT SUPER!!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Reageert snel, bestelling snel aangekomen!

Absolute aanrader

Beschrijf hier uw ervaring

Supersnelle en keurig verpakte levering van hebt bestelde schaduwdoek tegen de beste prijs die we online konden vinden

Goede service en goedkope bbq’s

Beschrijf hier uw ervaring

Er zat een onderstel bij de bbq die defect was die ik savonds ondekte en kreeg om 10 uur al een email. 3 dagen later had ik een nieuwe dus zeer tevreden.

Freddy

Goede service en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Levering was niet verstuurd via Transmission zoals de website wel aan gaf, kwam helaas met DPD die erg ruw met de zending is omgegaan. Doos open gescheurd ontvangen, inhoud (tas party tent) erg... Levering was niet verstuurd via Transmission zoals de website wel aan gaf, kwam helaas met DPD die erg ruw met de zending is omgegaan. Doos open gescheurd ontvangen, inhoud (tas party tent) erg vuil, gelukkig verder geen schade.

Reactie Buitenkado.nl:

Vervelend om te horen dat de vervoerder niet goed is omgegaan met je bestelling. Wij zijn afhankelijk van vervoerders en hun chauffeurs voor de bezorging van bestellingen. Helaas kan het soms... Vervelend om te horen dat de vervoerder niet goed is omgegaan met je bestelling. Wij zijn afhankelijk van vervoerders en hun chauffeurs voor de bezorging van bestellingen. Helaas kan het soms gebeuren dat een pakket in het logistieke proces niet zo voorzichtig behandeld wordt als wij graag zouden zien. Wij zullen hier melding van maken bij de vervoerder, in de hoop dat het in de toekomst beter gaat. Gelukkig is de tent zelf niet beschadigd geraakt, we wensen je hier dan ook nog heel veel plezier mee!

Hagenvoorde

Beschrijf hier uw ervaring

Geeft perfecte schaduw, zonder dat het donker wordt

Frank Marx

Beschrijf hier uw ervaring

Alles naar wens en tevredenheid afgehandeld.

Super goed

Snelle en nette levering

Lucassen

Goede snelle service
Goed product voor een betaalbare prijs!

tineke

Ik kan iedereen buitenkado aanraden. Bijzonder vriendelijke telefonische informatie opgevraagd. Goed meedenken en er ruim de tijd voor genomen

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering van een compleet kwalitatief goed product.