Uitstekend geeft goed advies.

Beschrijf hier uw ervaring

Niets op aan te merken gewoon goed

Beschrijf hier uw ervaring

Via de website een schaduwdoek gekocht. Zeer snelle levering. Goedkoopste die ik kon vinden en de kwaliteit is erg goed. Snelle levering.

M. van der Laan

Goede levertijd en prettige service.

Beschrijf hier uw ervaring

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag geleverd. Ik had schade aan een gietijzeren plaat en het warmhoudrooster. Even een foto mailen en zonder verdere vragen werden kostenloos nieuwe onderdelen... Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag geleverd. Ik had schade aan een gietijzeren plaat en het warmhoudrooster. Even een foto mailen en zonder verdere vragen werden kostenloos nieuwe onderdelen gestuurd die ik de volgende dag in huis had.

Klantvriendelijk, snel, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn partytent werd geleverd met vlekken op het doek, dit is klantvriendelijk en naar tevredenheid opgelost.
we hopen veel plezier te beleven met de tent :-)

Prima!!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima ervaring, goed product, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Correcte behandeling aan de telefoon. Alleen vandaag besteld morgen in huis klopt niet. Donderdag bestelt, maandag in huis.

Corina

Nette site , snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Erg jammer dat de punten heel erg naar buiten staan , we wilde het doek strak langs het huis spannen

maar er blijft een gleuf van zo'n 30 cm open staan waar de zon nog steeds doorheen piept.

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat het schaduwdoek niet helemaal is zoals je had verwacht. Een schaduwdoek loopt altijd rond naar binnen in en smaller toe richting de punten. Als dit niet het geval was en het doek recht... Jammer dat het schaduwdoek niet helemaal is zoals je had verwacht. Een schaduwdoek loopt altijd rond naar binnen in en smaller toe richting de punten. Als dit niet het geval was en het doek recht van punt tot punt zou lopen, zou het niet strak te spannen zijn. Het doek zou dan een stuk minder lang meegaan. We vermelden het feit dat het doek rond inloopt ook op de website en plaatsen er foto's van schaduwdoeken bij om dit soort teleurstellingen te voorkomen. Jammer dat dit in dit geval niet gelukt is. We hopen dat je desalniettemin nog veel plezier zult beleven aan het schaduwdoek en hopelijk tot ziens.

Sebastiaan van den bogaert

Buitenkado is super zaak ik ben heel blij met mij BBQ

Beschrijf hier uw ervaring

Bezorgen kan beter ik vond wel raar 2 pakje een komt vrijdag en de anderen pakje maandag

J.P. Brem

Beschrijf hier uw ervaring

Ik belde met een vraag en werd heel vriendelijk gevraagd welke easy-up tent ik wilde kopen en waarom. Daarop kreeg ik een ander , een goedkoper en goed advies. Er werd niet geprobeerd mij een... Ik belde met een vraag en werd heel vriendelijk gevraagd welke easy-up tent ik wilde kopen en waarom. Daarop kreeg ik een ander , een goedkoper en goed advies. Er werd niet geprobeerd mij een duurdere tent aan te bevelen.
Wat het bezorgen betreft wordt er gedaan wat er gezegd wordt: voor 15.00 uur besteld de volgende dag bezorgd zelfs voor de afgesproken tijd. Helemaal prima. Ik ben zeer tevreden over Buitenkado.nl en nog meer over de hele mooie en stevige ultimate easy-up tent.

Moniek

Snelle levering!
Prima BBQ

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke website, snelle levering.