Zeer goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Vlotte aflevering . Het product ziet er goed uit.

nelly demmer

Ik had geluk xat er nog 1 scherm over was . Prima uitleg

Alles perfect verlopen

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Groot assortiment maten tarps en schaduwdoeken. Ook kleuren hoewel niet alles op voorraad is de keuze groot met zeer goede prijzen

Vriendelijk personeel en snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een bestelling gedaan waarvan het formaat niet goed was. Duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen aan de telefoon. Ook hoe het moest qua retourzending.
Wat ik daarvan wel een dik...
Wat ik daarvan wel een dik minpunt vind is dat het terugzenden erg duur is en dat terwijl je ook verzendkosten betaald voor de verzending van de aankoop. Als deze service zou verbeteren zou mijn waardering nog hoger zijn.

Reactie Buitenkado.nl:

Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog even wat uitleg: wanneer je een product retour stuurt, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van deze retourzending. Dit omdat verzenden en retourneren... Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog even wat uitleg: wanneer je een product retour stuurt, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van deze retourzending. Dit omdat verzenden en retourneren helaas ook voor ons niet gratis is en we op deze manier de prijs voor klanten die niets retourneren zo laag mogelijk kunnen houden. Als je met bijvoorbeeld DHL je pakket terugstuurt, kost dit 5 euro. Als je de volledige bestelling terugstuurt, ontvang je van ons wel de verzendkosten die je bij aankoop hebt betaald terug.

Jan Oldeboer

De algemene indruk van Buitkado is uitstekend er worden mooie en degelijke producten verkocht voor een schappelijke prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

De ervaring is boven verwachting snelle en oplossing gericht.
Door de inspanning kwam het tweede pakket met enige vertraging van DPD och nog op tijd aan.

Henk

Snelle levering goed materiaal

Marianne Wesdorp

Mijn indruk is goed

Beschrijf hier uw ervaring

Ik b en uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De BBQ kopen was een feest en op deze manier helemaal. Dank!

Dekker

snelle levering

Rick keizer

Prima product

J. stuart

Goede dienst

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een schaduwdoek besteld. helaas toch te groot.. indien ik geen printer had mocht ik het zonder retour formulier alsnog inleveren.. ben trots dat ze zo goed voor mij zijn geweest