Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering. In het verleden ook iets besteld waar toen een beschadiging op zat. Dit werd toen zonder moeite omgeruild en snel weer toegezonden. Fijn bedrijf!

Reflex Bedrijfskleding

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Goed bedrijf waar persoonlijk advies heel normaal is. Heb er meerdere party tenten gekocht en de kwaliteit is geweldig, helemaal voor die prijs.

MEREL

Betrouwbare web shop. Werkt snel, adequaat en zorgvuldig.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een schaduwdoek besteld. Binnen 48 uur in huis! heel goed! Mooie kwaliteit ook, stevig en in de zon - ik heb het al gebruikt - helemaal een topper. Ik heb het schaduwdoek namelijk ingezet als... Ik heb een schaduwdoek besteld. Binnen 48 uur in huis! heel goed! Mooie kwaliteit ook, stevig en in de zon - ik heb het al gebruikt - helemaal een topper. Ik heb het schaduwdoek namelijk ingezet als plat dak van een partytent. Daarvoor moest ik in het centrum een kleine opening maken en met de naaimachine verstevigen. Die opening is voor de centrale as van de partytent. ik heb de stof op die plek wel verstevigd, maar het materiaal hield zich prima. Zeer tevreden. helaas had ik beter een maat groter kunnen nemen (partytent is 2 x 2), zodat het dak echt over de randen zou vallen. Maar dat is een verkeerde inschatting. Ik had beter 3 x 3 kunnen nemen. Misschien krijg ik korting als BuitenKado dit positieve review leest. Zou mooi zijn.

Niet breikbaar

Heb gemaild paar keer antw. 1 keer mail gekregen daar na niks meer gehoord

Onze dochter (bijna 3 jaar) heeft er veel plezier van.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede levering, alleen jammer dat via het bedrijf wat bezorgd geen bezorgtijd aangegeven us, waardoor je bijna geneigd bent om de hele dag thuis te blijven.

Syl

Prima bedrijf / product

Beschrijf hier uw ervaring

Netjes en mooi product. En snelle reactie op mail/vragen.

Snelle levering en het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Beschrijf hier uw ervaring

Besteld en snel geleverd een mooie tramoline!

Uitstekend! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beschrijf hier uw ervaring

Vooraf goede telefonische informatie gekregen waar ik wat mee kan. De trampoline was keurig snel geleverd. Bij het in elkaar zetten bleken er enkele onderdelen snel te barsten. Na een melding... Vooraf goede telefonische informatie gekregen waar ik wat mee kan. De trampoline was keurig snel geleverd. Bij het in elkaar zetten bleken er enkele onderdelen snel te barsten. Na een melding hiervan had ik de volgende dag meteen vervangende onderdelen gekregen. Super service!!