Tevreden

Goed/Prettig

Beschrijf hier uw ervaring

Voor twee jaar terug een schaduwdoek besteld, zeer snelle levering en goede kwaliteit.
Nu nogmaals een schaduwdoek besteld.

Goed georganiseerde firma

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle reactie op vragen. Erg belangrijk tegenwoordig

Degelijk materiaal

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering en goed verpakt

Goed bedrijf, snelle service. Mooie website, goede producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had bij mijn bestelling een voorkeur van 2 dagen gegeven, vanwege het feit dat ik dan thuis zou zijn. Echter is hier nooit op gereageerd en dat vind ik niet correct. Als er niets mee gedaan... Ik had bij mijn bestelling een voorkeur van 2 dagen gegeven, vanwege het feit dat ik dan thuis zou zijn. Echter is hier nooit op gereageerd en dat vind ik niet correct. Als er niets mee gedaan wordt, haal dan de 'comments' veld weg.

Reactie Buitenkado.nl:

Bedankt voor je beoordeling! Ik zie hier dat je een voorkeur had aangegeven voor bezorging op 27 februari of 2 maart. Om deze reden hebben we de bestelling niet direct bij binnenkomst op 23... Bedankt voor je beoordeling! Ik zie hier dat je een voorkeur had aangegeven voor bezorging op 27 februari of 2 maart. Om deze reden hebben we de bestelling niet direct bij binnenkomst op 23 februari, maar op 26 februari verstuurd. Dit om te zorgen dat de bezorging 99% zeker op 27 februari plaats zou vinden.
Ik begrijp uit je opmerking dat er bij de vervoerder vertraging is ontstaan waardoor bezorging niet daadwerkelijk op 27 februari heeft plaatsgevonden en dat spijt me. Ik wil benadrukken dat dit niet kwam door onwil van onze kant. Wij proberen waar mogelijk altijd voorkeuren voor bezorgdagen te honoreren. Excuses voor het ongemak.

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch zeer goed geholpen door verschillende medewerkers. Goede afspraken mbt de leveringsdag/tijd.
BBQ was ook erg goed verpakt.

Overzichtelijke website

Netjes op tijd geleverd

Uitstekend

Ids buwalda

Mijn algemene indruk is goed en vertrouwd

Beschrijf hier uw ervaring

De levering was goed. het product was volgens beschrijving goed .en de prijs was zeer goed.

Ok

Beschrijf hier uw ervaring

Het is echt geweldig te zien! De techniek is echt eenvoud. Ik wil dit aanraden iedereen!