Prima service, mooi assortiment aan buitententen.

Snelle correcte levering.

Sjef

Zeer goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Het bestelde vandaag besteld morgen in Huis, klopt uitstekende service.

Prima indruk.

Beschrijf hier uw ervaring

Product lijkt prima, moet nog wel in elkaar gezet worden. Helaas heeft de bezorger het product op het verkeerde adres geleverd. Gelukkig belde de bewoner mij en heb ik het in de wijk zelf kunnen... Product lijkt prima, moet nog wel in elkaar gezet worden. Helaas heeft de bezorger het product op het verkeerde adres geleverd. Gelukkig belde de bewoner mij en heb ik het in de wijk zelf kunnen ophalen. Dit voorval is inmiddels per mail doorgegeven en een nette reactie retour gekregen. Algemene ervaring is prima.

Bosch

Mooi product en top service

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een Kamado besteld toen ik het binnen kreeg was de binnen pot gebroken.
Kan natuurlijk gebeuren tijdens transport.
Ik heb een mail gestuurd en ze hebben netjes een nieuwe binnen...
Ik heb een Kamado besteld toen ik het binnen kreeg was de binnen pot gebroken.
Kan natuurlijk gebeuren tijdens transport.
Ik heb een mail gestuurd en ze hebben netjes een nieuwe binnen pot op gestuurd.

Chantal

Prettig bedrijf, snelle verzending

Beschrijf hier uw ervaring

Ze houden je goed op de hoogte van het bestel- en verzendproces. Snelle verzending

Bert P.

Goede kwaliteit partytent voor een nette prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en een prettig contact

Kamado net binnen gekregen en nog niet alle onderdelen goed uitgepakt maar van wat ik gezien heb ik het product degelijk en betrouwbaar. Mooi alternatief voor de bekende big green eggs, black... Kamado net binnen gekregen en nog niet alle onderdelen goed uitgepakt maar van wat ik gezien heb ik het product degelijk en betrouwbaar. Mooi alternatief voor de bekende big green eggs, black bastard, etc.

Beschrijf hier uw ervaring

Klantvriendelijk bedrijf. Goede antwoorden gekregen op mijn vragen. Bezorging was ook heel goed geregeld, nauwkeurige en klantvriendelijke bezorging. Webshop mag wel wat moderner.

Tomasila

Beschrijf hier uw ervaring

Goede site,gemakkelijk bestellen.Snelle bezorging.

Nog niet uit de verpakking maar ziet er goed uit

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd vooral top contact gehad met de chauffeur omdat ik niet thuis was.

Ptk traprenovatie

Goex