BurgerBelangen Ermelo

Heel goed simpele duidelijke site, makkelijk te bedienen en super snelle levering.
De kwaliteit van het product en het gemak moet ik nog ervaren. Door de vele regen van de afgelopen dagen nl nog niet kunnen testen

zie boven

Jerome

Prima service, prima kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Buitenkado.nl was al gesloten op een vrijdagmiddag, echter namen ze de telefoon nog aan en verstuurde ze alsnog het pakket om op tijd te zijn. Prima service !

Jeroen

Prima,

Beschrijf hier uw ervaring

De handleiding is makkelijk leesbaar bij de geleverde BBQ . En duidelijke instructies gegeven.

Beschrijf hier uw ervaring

goed; ik kom terug als ik weer lichtlijn nodig heb,

G. Elings

Keurig bedrijf, wat afspraken goed na komt.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en kwalitatief een goed product voor een mooie prijs!!

Goede service

Prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima indruk. De bestelling is keurig bezorgd door DPD . Zeer goeie communicatie via mail over het tijdstip van bezorging.

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch keurig te woord gestaan.Daarna de lichtslang via site besteld en volgende dag was de lichtslang binnen. DPD communiceert keurig via de mail over hoelaat de bestelling wordt bezorgd.

Perfecte service

Goede kwaliteit snel geleverd

Stichting tot behoud van de AMS ms Bernisse

Na een week nog niet ontvangen, Kan hierdoor geen antwoord op uw vraag geven.

Beschrijf hier uw ervaring

Het contact met Buitenkado is goed. De bezorging is buitengewoon slecht. Vier dagen binnen gezeten om op DPD te wachten maar er is niemand geweest. Nog steeds niets ontvangen.

Reactie Buitenkado.nl:

We vinden het erg vervelend dat er in dit geval met de bezorging een aantal dingen mis zijn gegaan. In eerste instantie heeft de bezorger zich vergist in de straatnaam en bij de bezorging daarna... We vinden het erg vervelend dat er in dit geval met de bezorging een aantal dingen mis zijn gegaan. In eerste instantie heeft de bezorger zich vergist in de straatnaam en bij de bezorging daarna kwam de bezorger net op het moment dat er niemand thuis was. Gelukkig zien we dat het pakket inmiddels is opgehaald op het pakketpunt. Hopelijk bevalt de lichtslang en krijgen we in de toekomst nog een kans om deze negatieve ervaring om te zetten in een positieve.