Woppie

Ruim waar voor je geld en snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring

Partytent 3x4,5 met zijwanden besteld. Is dan toch weer groter dan je denkt. De doos waarin het geleverd is laat te wensen over, zaten gaten in en zag er beschadigd uit) gelukkig was dit slechts de... Partytent 3x4,5 met zijwanden besteld. Is dan toch weer groter dan je denkt. De doos waarin het geleverd is laat te wensen over, zaten gaten in en zag er beschadigd uit) gelukkig was dit slechts de doos. Wel mis ik een soort van algemene hoes waar ik alles in zou kunnen bewaren zoals frame en hoezen. Maar ik heb al meer gekregen voor deze prijs dan verwacht!

Okay

Gingsnel

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goed product met goede documentatie

Rob

Een zeer goed bedrijf en aan te bevelen. Maar toch 1 opmerking:
Een zeer goed bedrijf en aan te bevelen. Maar toch 1 opmerking:
Laat de spullen transporteren door een ander dan Transmission uit Zoetermeer. Dit bedrijf is in staat om de prettige ervaring met BuitenKado om te zetten in een nachtmerrie

Andries Blikman

Goed bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Het bestelde artikel werd zeer snel en netjes
geleverd. Ga de verlichting volgende maand pas plaatsen maar ben er zeer tevreden over.

roding

Ben telefonisch super behandeld en als ik er een koop in het voorjaar zeker bij Buitenkado.

Goede winkel

Beschrijf hier uw ervaring

na telefonisch contact heb ik een ander produkt gekozen waar ik heel tevreden over ben

H.D. Dokter

Ik kocht voor de eerste keer bij dit bedrijf uitstekend bevallen

Beschrijf hier uw ervaring

goede verwerking en snelle levering en top product

Beschrijf hier uw ervaring

Er zat een beschadiging op maar is na 1 telefoontje opgelost .
Echt goede service.