Beschrijf hier uw ervaring

goed product en prima levering

Betrouwbaar, snel en correct

Beschrijf hier uw ervaring

besteld via de website en per omgaande ontvangen

C.D.

Super goede service en kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Ik dacht iets te missen bij mijn bestelde trampoline. Heb vrijdagavond om half 10 een email gestuurd en kreeg binnen een half uur reactie. Bleek in de doos te zitten van het veiligheidsnet. Mijn... Ik dacht iets te missen bij mijn bestelde trampoline. Heb vrijdagavond om half 10 een email gestuurd en kreeg binnen een half uur reactie. Bleek in de doos te zitten van het veiligheidsnet. Mijn schuld, kon buitenkado niets aan doen.
Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Goed product.

Aannemersbedrijf Batenburg B.V.

Goede indruk.

Beschrijf hier uw ervaring

Navraag per telefoon over een specifiek product (in dit geval een LED lichtslang) wordt goed opgemaakt en er wordt direct werk van gemaakt om een antwoord op mijn vraag te vinden.
Snelle...
Snelle levering.

Manoek G.

Vlotte levering. Goede feedback

Beschrijf hier uw ervaring

Wordt keurig op de hoogte gehouden van je levering. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Vlotte levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Bij levering 2 productiefoutjes vastgesteld. Buitenkado gecontacteerd en vlotte omruiling gekregen van de defecte goederen. Prima service.

Desiree

Super, hele fijne service en ook via de mail makkelijk te bereiken en snelle feedback

Beschrijf hier uw ervaring

Had een vraag gesteld via de mail en kreeg al heel snel een reactie terug met een oplossing.

Prima, goederen heldere communicatie. Site is overzichtelijk, makkelijk dingen zoeken.

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwdoek besteld doet wat het moet doen.

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie snelle levering. De volgende dag al in huis.