Robert Wolter

Goed product,

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals verwacht wordt er geleverd en het product is als omschreven

Marlo Cnoops

Snelle levering, prima kwaliteit

R Hunink

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

iets besteld wat er niet was en toen moccht ik het zelf ophalen wat niet was afgesproken

Reactie Buitenkado.nl:

Beste meneer Hunink,
Beste meneer Hunink,
Wat vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met je order. Ik zie inderdaad dat het schaduwdoek door een fout in het magazijn wel te bestellen was, maar niet meer op voorraad was. Dat kan een keer gebeuren maar is uiteraard wel vervelend. Ik zie dat het geld voor de bestelling enkele dagen later is teruggestort. Ik begrijp helaas niet wat je bedoelt met zelf ophalen; ik zie dat de order op verzenden stond en dan bezorgen we uiteraard ook, maar dat was nu niet mogelijk i.v.m. het voorraadverschil. Misschien is daarover een miscommunicatie geweest? Mochten we hierin nog iets kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Vriendelijke groet, Joyce van Buitenkado

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

Retourneren en terug betaling simpel en snel geregeld

Patrick

Buitenrolgordijn besteld.
Snelle levering, goed verpakt. Een aanrader.

Buitenrolgordijn besteld.
Snelle levering, goed verpakt. Een aanrader.

Beschrijf hier uw ervaring

Onlogisch systeem om in elkaar te zetten
Qua beschrijving klopt niet met elkaar
Niet duidelijk

Reactie Buitenkado.nl:

Wat vervelend dat je moeite had met de montage van de gasbarbecue! Hier wordt een handleiding bij geleverd maar ik begrijp dat deze niet duidelijk is. We zullen dit meenemen als we opnieuw barbecues... Wat vervelend dat je moeite had met de montage van de gasbarbecue! Hier wordt een handleiding bij geleverd maar ik begrijp dat deze niet duidelijk is. We zullen dit meenemen als we opnieuw barbecues bestellen zodat we de handleiding beter kunnen maken. Hopelijk bevalt de barbecue wel, nog veel plezier ermee gewenst!

Prima website

Beschrijf hier uw ervaring

Prima schaduwdoek, alleen wij begrepen dat de breedte 2 mtr zou zijn maar er wordt vanaf de punten gerekend.
Dat was voor ons een minpuntje want nu komt er vanaf de zijkant zon binnen want wij hebben het tegen de raam bevestigd

Cora Dijkstra

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd en zeer mooie tent!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en goed product

Hans

Ruime keus en betaalbaar

Beschrijf hier uw ervaring

Door het ruime aanbod kon ik een schaduwdoek vinden dat precies aan de maten voldoet.