Peter Ellen

Leuke webshop

Beschrijf hier uw ervaring

Leveren is ok, helaas was het bestelde niet wat we verwachten, terug sturen en geld terug is ook prima geregeld

Albert Zuur

Prima prijs kwaliteit

Prima omschrijving en levering

S Vd Laken

Prima web site

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke instructie en gemakkelijke bestelling

K Langendijk

Top

Top geleverd goede kwaliteit

Norbert Smis

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn dat de we hier de onderdelen voor onze partytent kunnen bestellen. De gewenste kleur van het dak was eerst niet beschikbaar, maar kreeg hier via de mail direct antwoord op. En snel als gemeld... Fijn dat de we hier de onderdelen voor onze partytent kunnen bestellen. De gewenste kleur van het dak was eerst niet beschikbaar, maar kreeg hier via de mail direct antwoord op. En snel als gemeld wel beschikbaar. Wij zijn heel tevreden.

Huiskamercafé El & Ben Haarlem

Fijne en duidelijke bestelomgeving

Beschrijf hier uw ervaring

Meteen de volgende dag geleverd en goede kwaliteit partytenten super blij mee.
Meteen de volgende dag geleverd en goede kwaliteit partytenten super blij mee.
Ik heb 2 ledlampen besteld waarvan er 1 defect was vanuit de doos. Er is meteen een nieuwe gestuurd. Wat een super service.
Chapeau.
M.v.g: Michel van Schagen
Huiskamercafé El & Ben
Haarlem

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Houden je netjes op hoogte wanneer product op voorraad is. En ook over de bezorging

Jolanda

Fijn bedrijf, duidelijke informatie, top kwaliteit party tent

Beschrijf hier uw ervaring

Komen afspraken na, na de bestelling geplaatst te hebben wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Makkelijk afhalen in Den Bosch. Zeer goede kwaliteit

Tom van Rossenberg

Uitstekend verzorgd

Heel goed

MCH van Schaik

Fantastisch bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goede communicatie. We gaan de partytent pas in mei opzetten maar, is keurig verpakt.