Communicatie is zeer lecht

Beschrijf hier uw ervaring

Geen track en tracé gekregen. De chatbox gaf dagenlang dezelfde nietszeggende Melding dat uiterlijk morgen zou worden geleverd. Via de chatbox een emailvraag stand van zaken gestuurd waarop tot en... Geen track en tracé gekregen. De chatbox gaf dagenlang dezelfde nietszeggende Melding dat uiterlijk morgen zou worden geleverd. Via de chatbox een emailvraag stand van zaken gestuurd waarop tot en met vandaag geen reactie is gekomen. De vervoerder bleek bij de buren te hebben afgeleverd zonder briefje in mijn bus te doen.
Partytent ziet er verder degelijk uit.

Reactie Buitenkado.nl:

Beste,
Beste,
Wat ontzettend vervelend dat de levering op deze manier is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit ten zeerste. Als een klant bij ons een bestelling voor 15.00 plaatst wordt deze dezelfde dag verzonden. Normaliter kun je ervan uitgaan dat deze de volgende dag bezorgd wordt echter zijn wij daarin afhankelijk van de transporteur.

G Stevens

Netjes en snel

Beschrijf hier uw ervaring

Prettig bedrijf werkt snel en netjes

Ton

Goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering van schaduwdoek. Produkt als omschreven met duidelijke handleiding. Goede tips en adviezen op de de website.

Philippe Heyman

Beschrijf hier uw ervaring

snelle correcte levering en aankoop

Yor

Beetje jammer

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een doek besteld en wilde meteen de juiste bevestigingsmaterialen erbij kopen. Er waren alleen dure RVS sets voorradig, geen losse artikelen. Tot mijn verbazing kreeg ik dus 2 x een zware... Ik had een doek besteld en wilde meteen de juiste bevestigingsmaterialen erbij kopen. Er waren alleen dure RVS sets voorradig, geen losse artikelen. Tot mijn verbazing kreeg ik dus 2 x een zware muurbevestiging met losse "normale" schroeven en pluggen erbij. Op de website staan de losse schroeven als niet voorradig....

Verder lijk het doek wel van een goede kwaliteit, de bijgeleverde instructie is goed en de materialen van de bevestigingssets zijn zeer degelijk. 4 sterren vanwege het mij opzadelen met keilbouten die ik niet gebruik.

Prima doek

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle bestelling. Goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket! Mooi groot schaduw doek met stevige ringen om hem te bevestigen!

D G.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle afhandeling en goede service. Product voldoet aan de verwachting.

Jacobus van den Brink

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Precies waar we op hadden gehoopt en snelle levering

Katia Hendrickx

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Onze tent was bij de levering verloren gegaan. En Buitenkado heeft het onderzocht en een nieuwe bezorgd. Super tevreden van de service!

Ken

Beschrijf hier uw ervaring

Levertijd in orde en prijs kwaliteit in orde