Gerda Peter

Positief

Jol Mol

Bestelling snel, goed en compleet afgeleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Goede kwaliteit schaduwdoek met bijpassende bevestigingsmateriaal

H.W. de Mooij

Uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring

Tarp voldoet aan de verwachting, overige materialen mooi compleet, snel geleverd.

hans Sebrechts

Top

Snel en netjes bezorgd

Steven Kinket

Voldoet aan onze verwachting

Beschrijf hier uw ervaring

Alles liep volgens plan, geen problemen, heb pakje op afhaallocafie laten bezorgen, ivm vakantietijd

Frank Engelen

Top produkt aan scherpe prijs

Snelle en correkte levering

ineke lantman

Beschrijf hier uw ervaring

het product was prima en snel bezorgd

Dirk Patteet

Snelle levering, stevig product, teveel betaald voor levering

Beschrijf hier uw ervaring

Op enkele dagen werd onze schaduwdoek geleverd. De kwaliteit is goed, Goed afgezoomd en stevige haken.
Toch voel ik me bekocht door de verzendkosten. Bij bestelling kon ik de optie thuis laten leveren niet selecteren waardoor ik 5 of 6 euro extra moest betalen voor afhaling bij de post of een afhaalpunt. Uiteindelijk heeft Bpost thuis geleverd, maar de 6 euro ben ik wel kwijt.

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi Dirk, wat jammer dat je niet tevreden was over de bezorgopties. Uit je verhaal begrijp ik dat je extra moest betalen voor bezorging op een afhaalpunt, maar dat klopt niet. Je betaalt bij ons... Hoi Dirk, wat jammer dat je niet tevreden was over de bezorgopties. Uit je verhaal begrijp ik dat je extra moest betalen voor bezorging op een afhaalpunt, maar dat klopt niet. Je betaalt bij ons verzendkosten als je je bestelling wilt laten verzenden, omdat wij ook kosten maken voor het versturen van een pakketje. Je hebt dus bij de bestelling 8,95 euro betaald om het schaduwdoek (in België) te laten bezorgen. Bezorgen vindt gewoon plaats op je thuisadres, tenzij je zelf via de track and trace het bezorgadres wijzigt in een afhaalpunt. Voor het bezorgen op je thuisadres betaal je verder niets extra's, dat zit allemaal inbegrepen in de verzendkosten die je ziet bij bestelling.

W.J. Vreman

Niet goed

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwdoek gekocht en opgehangen, 2 dagen geleden.
Doet niet wat het moet doen: Schaduw geven.
Wij zijn enorm teleurgesteld. Dit doek kunnen wij niet gebruiken.
Wat nu?

Reactie Buitenkado.nl:

Wat jammer dat je niet tevreden bent over het schaduwdoek! Wil je contact met ons opnemen via contact@buitenkado.nl om te kijken of we een oplossing kunnen vinden? Alvast bedankt!

Arnold Derks

Goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Had hetzelfde product elders besteld maar kreeg iets anders. Bij deze bestelling ging het echtet goed. Tevreden dus.