Sake de Vries

Product voldoet aan verwachting

Zie boven

Goede kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwdoek gekocht, stevig en goed afgewerkt. Incl. ophangringen.

Marga Balkema

Super goede indruk!

Beschrijf hier uw ervaring

Bestel proces is makkelijk en snelle levering!

Jan Van der Hoorn

Kelly Van Es

Prima organisatie

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een BBQ besteld bij Buitenkado. Levering was zeer vlot, volgende dag in huis. Toch besloten om het product terug te sturen, dus zelf de BBQ in de auto en teruggebracht. Netjes geholpen ook... Ik heb een BBQ besteld bij Buitenkado. Levering was zeer vlot, volgende dag in huis. Toch besloten om het product terug te sturen, dus zelf de BBQ in de auto en teruggebracht. Netjes geholpen ook tijdens het retourproces, niks op aan te merken.

Maar dan komt de terugbetaling. Dit duurt echt belachelijk lang en is echt niet van deze tijd. Op 5 mei retour aangevraagd, product zelf daar afgegeven en nog steeds aan het wachten op terugbetaling. Eerst krijg je een mail dat je binnen 14 dagen de terugbetaling kan verwachten. Dan kan 14 dagen een mail dat de terugbetaling is gedaan en dat het 10 dagen kan duren voordat het geld op je rekening staat. En dat terwijl banken alles altijd direct op hetzelfde moment overschrijven… heel bijzonder en wekt toch argwaan op…

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Kelly, wat jammer dat je aan de retourprocedure geen goed gevoel hebt overgehouden. Zoals ik tegen jou zei toen je de kamado terug kwam brengen, storten we het geld binnen 14 dagen na... Hi Kelly, wat jammer dat je aan de retourprocedure geen goed gevoel hebt overgehouden. Zoals ik tegen jou zei toen je de kamado terug kwam brengen, storten we het geld binnen 14 dagen na retourmelding terug. Dat is een wettelijk vastgestelde termijn. Ik zie dat we ons hier netjes aan hebben gehouden, want je retourmelding was op 5 mei en we hebben op 18 mei het geld teruggestort. Als we jou een mail sturen dat de terugbetaling is gedaan, dan is dat ook zo. In 99,9% van de gevallen betekent dit dat het geld dezelfde dag op je rekening staat. Voor uitzonderingsgevallen vermelden we dat je na 10 werkdagen contact kan opnemen; soms gebeurt het namelijk dat er een storing is bij onze betaalprovider of bij jouw bank, en dan kan het langer duren voordat de retourstorting wordt goedgekeurd en dus op jouw rekeningoverzicht te zien is. Ik ben het met je eens dat 10 werkdagen ruim is aangegeven (het duurt nooit zó lang) dus we zullen die termijn aanpassen in de mails die we versturen.

Jeanne Steenbakkers

Oke

Beschrijf hier uw ervaring

Prima contact, jammer dat degene die ik aan de telefoon sprak pas net in dienst was.

mie Bossaerts

Gekozen, gekocht, ontvangen

Karina Jansen

Duidelijke website, goede kwaliteit producten

Beschrijf hier uw ervaring

90 graden driehoek schaduwdoek met muurbevestigingsmaterialen gekocht. Snel geleverd. Alles compleet en goede kwaliteit doek. Ook nog een aparte mail ontvangen met instructies.

M.R. van Hintum

Zeer positief

Beschrijf hier uw ervaring

Alles netjes geregeld voor een schappelijke prijs

Ellen Schuurman

Postief

Beschrijf hier uw ervaring

Nadat ik mijn terras heb vergroot, zocht ik ook een groter Schaduwdoek. Ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat deze schaduwdoeken de beste zijn. Ze kunnen het hele seizoen blijven... Nadat ik mijn terras heb vergroot, zocht ik ook een groter Schaduwdoek. Ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat deze schaduwdoeken de beste zijn. Ze kunnen het hele seizoen blijven hangen, zijn stevig en mooi om te zien. Daarnaast is de service uitstekend!