O. Snellink

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en goede kwaliteit

Nicolle Leeflang

Goede indruk

Beschrijf hier uw ervaring

nu 2x een buitendoek besteld, beide keren een snelle levering en een goede kwaliteit

tienerhuis & skatepark Helmond

Beschrijf hier uw ervaring

snel besteld en snel geleverd

Netjes volgens afspraak geleverd

Mathilde Cromwell

Professioneel, duidelijke en uitgebreide informatie vooraf.

Beschrijf hier uw ervaring

De duidelijke uitgebreide informatie vooraf, gaf mij de antwoorden die ik nodig had. Zo kon ik weloverwogen voor mij de juiste keuze maken. Ook bij levering van het produkt een duidelijk stappenplan... De duidelijke uitgebreide informatie vooraf, gaf mij de antwoorden die ik nodig had. Zo kon ik weloverwogen voor mij de juiste keuze maken. Ook bij levering van het produkt een duidelijk stappenplan voor opzetten en juist gebruik. Daardoor ging het opzetten perfect!

Beschrijf hier uw ervaring

Touwtjes bij het schaduw doek vond ik erg kort en dun voor de rest prima levering en mooi doek

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke omschrijving, helder proces en snelle levering

Anton Zopfi

Goed volgens verwachting

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, scherpe prijs - kwaliteit

Product voldoet niet aan de omschrijving: antraciet wordt aangegeven op de site. De daadwerkelijke kleur is gewoon grijs en niet donkergrijs, zoals antraciet hoort te zijn. Het product is goedkoper... Product voldoet niet aan de omschrijving: antraciet wordt aangegeven op de site. De daadwerkelijke kleur is gewoon grijs en niet donkergrijs, zoals antraciet hoort te zijn. Het product is goedkoper dan op andere sites en daar is de kwaliteit ook naar, ver beneden verwachting. Dus is retour gegaan, helaas.

Beschrijf hier uw ervaring

Contact met klantenservice lijkt tot op heden goed te verlopen. Die ervaring is prima, voor nu. Op basis van het door mij bestelde product, zou ik de site niet aanraden.

Reactie Buitenkado.nl:

Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling! Wij werken met hoogwaardige materialen en leveren een kwaliteit die niet onder doet voor de producten van veel duurdere... Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling! Wij werken met hoogwaardige materialen en leveren een kwaliteit die niet onder doet voor de producten van veel duurdere merken. Over kleuren valt, helaas, altijd te twisten. Wij gebruiken de term 'antraciet grijs' omdat de kleur meer naar zwart dan naar wit neigt. Daarnaast hebben we op onze website verschillende afbeeldingen staan waarop de kleur te zien is. Als het product niet bevalt, kan je het gelukkig altijd retour sturen.

Gijs van der Wielen

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

We hadden telefonisch afgesproken dat er onderhandeld kon worden over de prijs, 3 partytenten, voor scouting. Ook zouden docenten achter worden gehouden. Na 2.5 week niets meer te hebben gehoord heb... We hadden telefonisch afgesproken dat er onderhandeld kon worden over de prijs, 3 partytenten, voor scouting. Ook zouden docenten achter worden gehouden. Na 2.5 week niets meer te hebben gehoord heb ik zelf contact opgenomen. Men wist niets van een evt korting (of dat dit overlegt zou worden), tevens geen tent meer op voorraad. We konden pas een kleine 2 maanden later weer bestellen. Geen excuses of niets.
Erg jammer dat men zo met klanten omgaat.

Wel tevreden over het product.

Reactie Buitenkado.nl:

Hi Gijs, wat vervelend, het klinkt inderdaad alsof mijn collega's je niet goed hebben geïnformeerd. Vanwege de scherpe prijzen die wij hanteren is het helaas niet mogelijk om bij deze aantallen... Hi Gijs, wat vervelend, het klinkt inderdaad alsof mijn collega's je niet goed hebben geïnformeerd. Vanwege de scherpe prijzen die wij hanteren is het helaas niet mogelijk om bij deze aantallen korting te geven op onze tenten. Mijn collega die je de eerste keer hebt gesproken had dit direct moeten zeggen, zodat voor jou duidelijk was wat je kon verwachten. Verder is het helaas niet mogelijk om tenten achter te houden, anders dan door een bestelling te plaatsen. We vinden het anders niet eerlijk tegenover andere klanten. Ik ben het met je eens dat het niet netjes is dat je hier geen terugkoppeling op hebt gehad. Dat in de tussentijd de tenten uitverkocht zijn, is natuurlijk extra zuur. Wij hebben steken laten vallen en we hebben dit intern besproken zodat dit een volgende keer hopelijk beter gaat. Ik wil daarom alsnog mijn excuses aanbieden voor de gehele situatie. Hopelijk bevallen de tenten en gaan jullie er nog veel plezier aan beleven.